• 瀏覽: 23,766
  • 回覆: 383
  • 追帖: 1
+21
真金白銀買告得入咩,咁有錢都唔會係黃人啦,反為偷步買入的人更可欵,收到行動通知班人先係鬼

一日幾十億貨量,會賺得2500萬?

多謝班傻人賺左架瑪沙

罷明做市啦,放消息有人通消排隊買,一張相製造假象,同套講股市既日劇金融小子橋段一模一樣

引用:
原帖由 nikon3230 於 2020-9-10 02:10 PM 發表
我想起陶傑,講股價是市民支持!

如是騙案,請陶傑說話先經大腦,雖然信他的人買股票不多。
我都想問下佢, 1.9x 時是市民支持
咁依家跌返落0.2xx 咁係咪市民唔再支持?

黃絲係真柒, 唔係扮

快d自己去送中啦

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-10 14:20 發表
真金白銀買告得入咩
你唔係唔知. 入完貨水人追貨.. 已經可能犯法.

如果背後仲用分身橾作. 更大獲..

又係食花生,等睇戲既時候

好多人on 9 9 上賊船

「被捕人年齡介乎22至53歲、其中6人無業。被捕人中一名梁姓男子有黑社會背景,獲益約70萬港元;而獲益最多的人姓黃、27歲」

70萬但好多曱甴蝕到出血

引用:
原帖由 supremeabc 於 2020-9-10 01:48 PM 發表
原來詐騙兼洗黑錢,怪唔得升咁高啦 ! 但係有傻人以為有錢執高位買咗 !

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200910/photo/bkn-20200910134247273-0910_00822_001_01b.jpg?20200910134251

壹傳媒股價早前異動,警方商業罪案調查科拘捕15人,涉串謀詐騙及洗黑錢。

新聞來源連結:

ht ...
快d供埋背後就謀出黎啦,sfc都要快d調查泣傳媒,停佢牌先啦

執二千幾萬,唔知老細會比多錢佢地十多人打官司

引用:
原帖由 cskch 於 2020-9-10 02:22 PM 發表

你唔係唔知. 入完貨水人追貨.. 已經可能犯法.

如果背後仲用分身橾作. 更大獲..
點様水,用槍,用砲,用吓腦啦

契弟黎死十零件曱甴,自己就袋幾億!蝗屍真係好呃!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]