• 瀏覽: 2,161
  • 回覆: 39
+7
美國總統特朗普成功斡旋以色列和阿聯酋關係正常化,兩國代表下周二(15日)將到白宮簽署協議文件,創造中東和平歷史時刻。此事無疑是特朗普在外交上的一大政績,在推動中東和平範疇,取得傳統華府政客數十年來未有

乜唔係留左比越南馬騮同羅湖聰既咩?

新聞來源連結:
https://inews.hket.com/article/2748522/【諾貝爾獎】特朗普獲提名和平獎 促成以色列阿聯酋關係正常化

無眼睇
諾貝爾泉下有知 真係俾呢班人激到番生

浸浸落場玩,黃人被提名都唔敢贏

兩個民族打黎打去係佢主導, 而家就攪D野關係好左DD就話羅和平獎? 之前有冇頒個r戰爭獎比美國?

引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-9-9 10:47 PM 發表
美國總統特朗普成功斡旋以色列和阿聯酋關係正常化,兩國代表下周二(15日)將到白宮簽署協議文件,創造中東和平歷史時刻。此事無疑是特朗普在外交上的一大政績,在推動中東和平範疇,取得傳統華府政客數十年來未有

https://static01-proxy.hket.com/res/v3/image/content/2745000/2748522/0909__1024.jpg

乜唔係留左比越南馬騮同羅湖 ...
畀佢做個弼馬溫

引用:
原帖由 sylm01 於 2020-9-9 23:02 發表
浸浸落場玩,黃人被提名都唔敢贏
要嘅
一定有陪跑
但不能贏

同奧巴馬未上任已經獲獎一様,都係一埸鬧劇,完全無公信力。

引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-9-9 10:47 PM 發表

乜唔係留左比越南馬騮同羅湖 ...
和平獎!是專比滿手鮮血,殺人如麻的惡魔
死在傻普下的人少算也二十萬人
挑起世界性經濟戰爭
認真和平

呢個獎仲未夠爛,仲要玩爛啲添,好!

引用:
原帖由 bbq323 於 2020-9-10 07:59 AM 發表

和平獎!是專比滿手鮮血,殺人如麻的惡魔
死在傻普下的人少算也二十萬人
挑起世界性經濟戰爭
認真和平
佢只整死美國人冇對外發動戰爭,有資格攞落背耳。

比奧巴馬獲獎更荒謬

傻侵點止攞和平獎,直頭係滅貧大使添啦,1手1腳整死咁多美國人

四圍攪事⋯⋯都可以提名

累最多國民病死奬

不用打仗,病都可以死20萬國民,抵佢攞獎

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]