• 瀏覽: 5,757
  • 回覆: 51
+5
韓國歷史上係比日本仔入侵,入侵,再入侵,再比美國駐軍做傻仔

引用:
原帖由 chilawytk 於 2020-9-10 09:06 AM 發表

空軍和核彈,是兩個不同的層次的武器,不能這樣比較。
唔同層次。講得好。有核武,美國都怕怕。戰機同核武比。
南韓仲比美國注緊軍。

引用:
原帖由 chilawytk 於 2020-9-10 09:15 AM 發表

現在北韓的空軍,可能仍是以米格21為主力。
就算中國和俄羅斯願意幫助它,你要它在一夜之間就能掌握第五代戰機?
根本是無可能的。
同南韓打。使L戰機咩。白痴仔

有無聽過缸瓦揕瓷器呀

首爾中兩粒炮彈就頂唔順,點同北韓打

引用:
原帖由 chilawytk 於 2020-9-10 09:06 AM 發表

空軍和核彈,是兩個不同的層次的武器,不能這樣比較。
無需要比較,只要打得痛對方就可以

南韓如果擁有第五代戰機,北韓和日本就一定好擔憂。
至於中國,也不可以安枕無憂,大家隨時會在黃海上空擦槍走火。
中國殲20 vs 南韓第五代戰機,誰勝誰負?

韓國有美軍火公司支援,成本可以要十憶美金一架,步日本F2後塵

引用:
原帖由 大林林 於 2020-9-9 06:50 PM 發表

肥仔有核彈,誰怕誰
咁肥仔話晒大大聲講過唔會用泥打同胞
南邊真係冇乜野好驚
事實有乜事都係直接打過去美國最實際,等美國知道要好好睇住隻狗就得

又長又廢,轉貼也沒標示出處。

引用:
原帖由 chilawytk 於 2020-9-10 05:40 PM 發表
南韓如果擁有第五代戰機,北韓和日本就一定好擔憂。
至於中國,也不可以安枕無憂,大家隨時會在黃海上空擦槍走火。
中國殲20 vs 南韓第五代戰機,誰勝誰負? ...
擁核國和非擁核國,不可以打仗啦。
你一個飛機飛彈就炸一飛機/大廈,我一個核彈就炸你一個國家,打甚麼?

用核彈

夠膽飛過去咩, 北韓掟粒核彈過去

引用:
原帖由 chilawytk 於 2020-9-9 05:57 PM 發表
北韓空軍,廢到無倫,現在南韓還研發第五代戰機,南北韓空軍的實力差距,只會越來越大。

近日,韓國首次向外界公開了第五代隱身戰機KF-X首架原型機進行總裝的照片,該機計劃在2022年首飛。由此,外界也第一次見到了這款經歷諸多磨難的“小國五代機”的真容全貌。而且,韓國也毫無懸念成為繼美國、俄羅斯、中國之后,第四個進入到第五代隱身戰機原型機制造階段的國家。
作為一個在198 ...
研究出嚟有乜用,到時咪又係要買美國五代,南韓又唔可以唔買。

南韓發展這類戰機
是想用來出口賣錢,不是想自用打扙

鍵盤翻頁
左右