• 瀏覽: 1,667
  • 回覆: 28
+2
引用:
原帖由 wgcn 於 2020-9-9 05:30 PM 發表
美國應收復大陸,禁止中國崛起侵略亞洲各國
老美只夠膽打伊拉克哪些小國。
縮頭龜一隻。

引用:
原帖由 ryderdralpha 於 2020-9-9 07:52 PM 發表
打仗從來不為正義.
呢句真。

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-9-9 04:40 PM 發表
近日被指曾發表不尊敬陣亡士兵言論的美國總統特朗普,周一在白宮主持記者會時繼續發炮,史無前例地公開攻擊軍方領導層,指他們只想打仗以提高國防工業承包商的利潤:「除了打仗,他們甚麼都不想做。」數位國防部官員告訴CNN,總統與五角大樓領導層之間的關係變得愈來愈緊張。

特朗普當天在白宮記者會上說:「我並不是說軍人們都愛我。士兵們愛我,但五角大樓高層可能不愛我,因為他們除了打仗甚麼都不想做,讓所有那些製造炸 ...
居然唔講得既都講埋, 川普括左出去WO,

試食咗CIA嘅誠實豆沙包?

引用:
近日被指曾發表不尊敬陣亡士兵言論的美國總統特朗普,周一在白宮主持記者會時繼續發炮,史無前例地公開攻擊軍方領導層,指他們只想打仗以提高國防工業承包商的利潤:「除了打仗,他們甚麼都不想做。」數位國防部官員告訴CNN,總統與五角大樓領導層之間的關係變得愈來愈緊張。

特朗普當天在白宮記者會上說:「我並不是說軍人們都愛我。士兵們愛我,但五角大樓高層可能不愛我,因為他們除了打仗甚麼都不想做,讓所有那些製造炸 ...
曾經被美國戰事侵略國家,一齊起來向美國追討賠償,侵侵可以做控方證人

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-9-9 05:12 PM 發表
老尾連伊朗都唔敢打
係對住肥仔金都唔致開拖

唔打,d子彈邊個買

美國人不嬲都係喜歡打仗嘅原因就係可以販賣軍火

引用:
原帖由 阿聞 於 2020-9-9 04:58 PM 發表

佢地心諗: 打下伊拉克, 阿富汗呢D小國, 安安全全賺錢咪夠囉, 點會攪中國?
尾國想打中國?自取滅亡吧!中國有過萬支核彈,數萬支洲際導彈,想看看什麼叫導彈雨嗎

引用:
原帖由 wgcn 於 2020-9-9 05:30 PM 發表
美國應收復大陸,禁止中國崛起侵略亞洲各國
咪低能啦,亞洲有邊個國家冇畀歐美列強侵略過?

佬美一向賣軍火起家,
依家收手?

引用:

特朗普好似真係想將美國經濟同政治重組一次,用嘅方法係C:/ format

3:27秒開始。
https://youtu.be/eHSM9G0EfTo

引用:
原帖由 siutatbo 於 2020-9-9 11:35 PM 發表

係對住肥仔金都唔致開拖
開咀炮。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]