• 瀏覽: 2,476
  • 回覆: 31
+3
中印鳴槍示警事件發生後,中印兩名旅長9月8日通過熱線電話進行了會談。印度消息人士披露,解放軍就為何手持棍棒、長矛與砍刀等近戰武器做出了回應

中華武術有機會發揚光大了

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/521318/中印衝突-印媒-雙方就解放軍持長矛砍刀逼近印軍陣地激烈爭論

你一拳我一腳,來而不往非禮也!
三哥有種就繼續來

引用:
原帖由 棧道 於 2020-9-9 02:49 PM 發表
你一拳我一腳,來而不往非禮也!
三哥有種就繼續來
冬天都打

引用:
原帖由 whiskybase 於 2020-9-9 04:21 PM 發表

冬天都打
當年韓戰,正正係冰天雪地

支持印度

引用:
原帖由 whiskybase 於 2020-9-9 02:34 PM 發表
中印鳴槍示警事件發生後,中印兩名旅長9月8日通過熱線電話進行了會談。印度消息人士披露,解放軍就為何手持棍棒、長矛與砍刀等近戰武器做出了回應
中華武術有機會發揚光大了

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/%25E5%258D%25B3%25E6%2599%2582%25E5%259C%258B%25E9%259A%259B/521318/%25E4 ...
哈哈哈,強國係咪已經番左去三國時代,個個關羽上身,哈哈哈。幾L on9。傻毛同胞真係笑死人。

引用:
原帖由 buomjwit 於 2020-9-10 11:16 AM 發表

哈哈哈,強國係咪已經番左去三國時代,個個關羽上身,哈哈哈。幾L on9。傻毛同胞真係笑死人。
中印簽咗協議邊境爭議地區打交唔俾用槍, 自己衝出嚟show無知, 都唔知邊個先係on L 99

引用:
原帖由 soul_666 於 2020-9-10 11:40 AM 發表

中印簽咗協議邊境爭議地區打交唔俾用槍, 自己衝出嚟show無知, 都唔知邊個先係on L 99
乜中國都會守法嘅咩

幾時嘅事

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-10 11:46 AM 發表

乜中國都會守法嘅咩

幾時嘅事
中國唔守法你地黃狗邊有位笑佢用關刀
不過咁講, 中國點差都唔會學某國咁制裁返國際刑事法院話佢喺阿富汗犯咗戰爭罪嘅
犯人制裁法官中國學嘢啦

有片可看🧐
https://youtu.be/TYUi8KFufVw

引用:
原帖由 soul_666 於 2020-9-10 11:40 AM 發表

阿叉一早話左會用槍啦,而且已經用左啦,無知嘅人話人無知。

咁咪大家都唔開槍咯

引用:
原帖由 buomjwit 於 2020-9-10 01:02 PM 發表

阿叉一早話左會用槍啦,而且已經用左啦,無知嘅人話人無知。
點解黃狗咁鍾意衝出嚟柒
我解釋點解解放軍用關刀,中國有話過可用槍?
如果印度咁堅,就唔會屈果槍係中國開啦,段片掃到成地屍體啦on99

引用:
原帖由 soul_666 於 2020-9-10 01:29 PM 發表

點解黃狗咁鍾意衝出嚟柒
我解釋點解解放軍用關刀,中國有話過可用槍?
如果印度咁堅,就唔會屈果槍係中國開啦,段片掃到成地屍體啦on99
係兩邊都有開槍呀,傻毛,乜野成地屍呀,on99有幻覺?

引用:
原帖由 buomjwit 於 2020-9-10 01:45 PM 發表

係兩邊都有開槍呀,傻毛,乜野成地屍呀,on99有幻覺?
兩國都話對方開果一槍嘅情況下你居然可以肯定兩邊都有開唔通黃狗個個都有千里眼?
既然印度不守協議, 點解唔會槍對付解放軍嘅關刀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]