• 瀏覽: 12,858
  • 回覆: 234
本主題由 motivation 於 2020-9-9 01:17 PM 移動
蘋果泛民點返大陸?
又一實例證明,佢哋講就大聲,做就唔出聲。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 asd1957 於 9-9-2020 12:11 發表

自己父母吾識教
等共產黨幫你地教
咩姐!係你自己犯左法,怪得邊個!??
鬼有政治打壓你咩?
請參見:
1. 運送他人偷越國(邊)境罪
2. 偷越國(邊)境罪

民主必然高壓,高壓自然暴力。

回覆 引用 TOP

你地咪當佢地偷渡時葬身大海餵鯊魚

回覆 引用 TOP

放心,肯定唔會死

回覆 引用 TOP

咎由自取

回覆 引用 TOP

十二個嚴重破壞社會嘅暴徒
今日天有眼,被拘捕
佢老母講咩都冇用
呢班仆街死不足惜

回覆 引用 TOP

生舊叉燒好過喇!呢d仆街仔死咗當生少個!反正你老母都唔識教

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-9 12:15 PM 發表

有腦既家屬,就應該親身上大陸。系部門了解,認下錯都仲會比個仔你見下,放就肯定唔會放。你認下錯都會打小兩拳。。。。你地唔系,咁大支也。人唔到,允個代表。一點誠意都無。。曬氣啦。除非家屬都身有屎,上唔到大陸。如果系咁,抵死啦 ...
搞不好,家長也是曱甴,反送中。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 喜樂無窮 於 2020-9-9 12:20 PM 發表

報平安 ? 你以為佢去留學寄宿咩 ! 都係有咁既老母先會害到個仔仆街
曱甴父母教出曱甴兒子, 冚家剷

回覆 引用 TOP

所以很多人都完全在象牙塔內,國法家規叫d心智未成熟嘅熱血青年自己定。所以一有問題就不知如何應付了。看民主國家,講嘅一套,跟做嘅是否有分別先。睇吓每年死於警察槍下嘅人有幾多先。連扣押嘅機會都無。睇吓人地執法者一開槍是N法子彈,確定已死都要打多兩槍。而現在人家只是扣押。但要點罪名起訴未知。所以問?問乜嘢呢!國安理由扣押。人家答左啦,未死。香港無交換罪犯啊!及不能影響人地司法獨立的。甘仲乜嘢要知?有早知無乞兒啦。問下誰話偷渡台灣先啦?及為什麼要逃呢?

回覆 引用 TOP

香港無權影響中國司法獨立,損害一國兩制!全靠反逃犯條例既精英,佢地可以安心係中國

回覆 引用 TOP

好懷疑被訪問的父母及女朋友是否真的!

回覆 引用 TOP

去聲討錢禮啦,係佢畀機會瞞徒送中㗎

願平安歸警察
願監倉歸暴徒

回覆 引用 TOP

Yc家庭扺冚家鏟架

回覆 引用 TOP

甚麼係生係死都未知,又想製造甚麼屈大陸?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]