• 瀏覽: 12,853
  • 回覆: 234
本主題由 motivation 於 2020-9-9 01:17 PM 移動
唔駛報啦,全香港人都知一定平安!

回覆 引用 TOP

嘩~作為父母及女友,點解唔親身上去了解??身有屎??

〈打電話回來〉及〈完完整整行返黎〉即係唔敢上去啦

回覆 引用 TOP

漢奸打靶仔聽打靶啦

人同妖精都有亞媽生嘅,
人有人亞媽,妖係妖那媽

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 肥矮太空灰 於 2020-9-9 12:18 PM 發表

所以凡係牽涉中國嘅野都特別多黑暗野
係囉, 香港好D仲要搞暴動去破壞, 咁係邊個衰? 累人累物.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 cskch 於 2020-9-9 12:07 PM 發表

12名在反修例運動中被捕的青年上月底疑偷渡往台灣途中被內地公安截獲,至今被內地扣押逾2星期,音訊全無。其中兩名港青的家屬接受《蘋果》獨家專訪,有母親提及未知兒子安危時激動落淚,直言唯一心願是接到兒子一通報平安的電話,或是透過律師知悉他在看守所的情況安好,「畀我知佢人身安全」,...

https://hk.appledaily.com/resizer/cewBQlGzRwCsM0TS2tYFI ...
被送中?
明明自己坐船去

月華、敏棋你們現在好嗎?
引用:
原帖由 喜樂無窮 於 2020-9-9 12:20 PM 發表

報平安 ? 你以為佢去留學寄宿咩 ! 都係有咁既老母先會害到個仔仆街
吓, 冇冷氣咁陰功? 唔緊要, 你叫看守所所長黎聽電話, 等媽咪屌過佢, 所長曵曳, 媽咪打打.

回覆 引用 TOP

等疫情過左咪可以上去探監囉

冇㗎喇生個個喇

鄉土股神

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 月華敏棋之遺憾 於 2020-9-9 12:27 發表

被送中?
明明自己坐船去
被幕後送了一程.

剎那風波翻過,一轉眼, 從前便已難復再。
狂潮又去又來,未能避開。

回覆 引用 TOP

漢奸或者二五仔從來得一個下場,執行家法時候

回覆 引用 TOP

被送中?點睇都係佢強行入境中國大陸喎同被叫雞一樣,影到你三次叫雞都話人地屈你

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 asd1957 於 2020-9-9 12:11 PM 發表

自己父母吾識教
等共產黨幫你地教

睇到呢幾句又令到我想起件麥當奴媽媽幾L好戲

回覆 引用 TOP

可能佢都唔知個畜牲,偷渡去台灣省!

回覆 引用 TOP

船自己上!!
怪得邊個?

回覆 引用 TOP

呢d老豆老母其實係想12瞞逃死快d R安家費就真

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]