• 瀏覽: 12,476
  • 回覆: 414
+22
危駕就係危駕,話知你時速幾多公理丫,白痴曱甴

引用:
原帖由 eagle-love 於 2020-9-10 11:53 AM 發表
危駕就係危駕,話知你時速幾多公理丫,白痴曱甴
咁即係點危險jack?🥱🥱🥱🥱

引用:
原帖由 denniscwip 於 2020-9-10 11:43 AM 發表

哈,美國一直係無經聯合國安理會授權去發動戰爭去打伊拉克。文獻都有講明聯合國只是「歡迎」新政府架。

仲有美國一直無講過你以上幻想出來的人民意願要求聯合國安理會授權佢「發動戰爭」去打伊拉克。美國無講過,反而你講到有?!

即係美國當聯合國安理會係阿四?!為所欲為機構。啱聽就聯合國安理會,唔啱聽就掃佢走呀?!

你話美國撤軍無投訴?!美國建立一個支持親美領袖會投訴美國唔合法去打伊拉克?!真係攪笑 ...
你點屈美國都無用,
伊拉克政府係聯合國歡迎成立而且一直准許列席所有聯合國會議的合法獨立政府。

任何獨立政府都可以有其外交取向,
你無權過問!

都話美國係得伊拉克人民批准進入伊拉克為伊拉克人民拘捕侯賽因,
完全沒有違反聯憲!

二條4款
各會員國在其國際關係上不得使用威脅或武力,或以與聯合國宗旨不符之任何其他方法,侵害任何會員國或國家之領土完整或政治獨立。

美國係伊拉克人民同意下捉侯賽因,無侵害伊拉克。

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-9-10 12:46 PM 發表

你點屈美國都無用,
伊拉克政府係聯合國歡迎成立而且一直准許列席所有聯合國會議的合法獨立政府。

任何獨立政府都可以有其外交取向,
你無權過問!

都話美國係得伊拉克人民批准進入伊拉克為伊拉克人民拘捕侯賽因,
完全沒有違反聯憲!

二條4款
各會員國在其國際關係上不得使用威脅或武力,或以與聯合國宗旨不符之任何其他方法,侵害任何會員國或國家之領土完整或政治獨立。

美國係伊拉克人民同意下捉侯賽因,無 ...
哈 發爛咋呀?!一句無權過問 咁警察831「管理」暴徒話無問題就唔好嘈啦。

全無世國際法學者指美國無經聯合國安理會授權不合法動武係事實。

話屈?!美國講明因為「伊拉克有大殺傷力武器」發動戰爭去打佢咪老屈囉,事後搜啲咩呀?!條毛呀。鮑生原來拿枝洗衣粉係「大殺傷力武器」咁你世界用洗衣機粉咪好危險?!

哈,你拿2章4節一直唔敢講美國以伊拉克有「大殺傷力武器」為理中無經聯合國安理會授權去「發動戰爭」呀?!

美國係發動戰爭呀。派十幾萬人加埋飛機大炮坦克「入」人國家去開派對?!

發動戰爭呀。死人架,生靈塗炭架。人權?!挑!

引用:
原帖由 denniscwip 於 2020-9-10 01:21 PM 發表

哈 發爛咋呀?!一句無權過問 咁警察831「管理」暴徒話無問題就唔好嘈啦。

全無世國際法學者指美國無經聯合國安理會授權不合法動武係事實。

話屈?!美國講明因為「伊拉克有大殺傷力武器」發動戰爭去打佢咪老屈囉,事後搜啲咩呀?!條毛呀。鮑生原來拿枝洗衣粉係「大殺傷力武器」咁你世界用洗衣機粉咪好危險?!

哈,你拿2章4節一直唔敢講美國以伊拉克有「大殺傷力武器」為理中無經聯合國安理會授權去「發動 ...
香港人係香港警察的老闆,點解無權過問?

樓上都問左,美國無講伊拉克人民支持,犯左邊條聯憲?
邊個學者出黎講都無用。

不如統計下有幾多巴士佬會拎士巴拿返工 唔知有冇1%

引用:
原帖由 CB1668_2 於 2020-9-10 01:45 PM 發表

香港人係香港警察的老闆,點解無權過問?

樓上都問左,美國無講伊拉克人民支持,犯左邊條聯憲?
邊個學者出黎講都無用。
你講聯合國安理會(你比喻的「警察」)話無問題嘛。警察話無問題就無問囉。你點解又嘈呢?!

按你「偉論」全球人類係聯合國老闆?!咁全球超過一半人口國家代表點明反對美國無授權發動戰爭喎,仲講明唔合法。 到現在文獻,報道都係咁講喎。點解唔可以過問呀?!咁美國咪唔尊重全球的「人民意願」去打伊拉克?!

請你講清楚啲 美國係無授權去「發動戰爭」去打伊拉克呀。

聯憲邊度有講「人民意願」可以叫美國發動戰爭打佢國家先?!聯憲只有聯合國安理會授權才合法動武呀。

最攪笑係美國一直無係聯合國講過:我因為伊拉克人民授權畀我發動戰爭去打伊拉克,反而你代表美國講?!咁攪笑?!仲話合法?!

你夠唔夠膽講呀?!發動戰爭呀。死人架 生靈塗炭架。人權?!挑。

你咪自己扮學者咁作個「人民意願」出來,又話伊拉克人同意美軍(你一直唔敢講「發動戰爭」)「入」,又有用咩?!

引用:
原帖由 bean1213 於 2020-9-9 11:41 AM 發表

所以我信香討專家
你死返去 x 登啦

引用:
原帖由 bean1213 於 2020-9-9 11:48 AM 發表

之前話唔好帶口罩㖭
你宜家又帶
🤭🤭🤭
你死返去  登啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]