• 瀏覽: 1,896
  • 回覆: 10
#中印邊境衝突2020 #解放軍印軍
我相信最近大家有睇新聞都知道
中印雙方不斷爆發邊境衝突 你打我 我打你咁
咁近日網傳印軍仲同藏軍一齊合力佔領埋一個中方軍事據點添
咁究竟中印邊境衝突係咩一回事呢?
大家睇完條片就會知道架啦

https://www.youtube.com/watch?v=GRwXKl1ttZA進入香討影片區

印度侵吞錫金已是死罪, 仲想食埋克里米亞高源, ,根本印度就貪婪到不斷侵別國土地, 入侵中國, 打壓巴基斯坦

等同屋主招呼印度朋友暫住間工人房, 但就撬人老婆, 溝埋個女喎!!!!!
仲想點睇呀樓主????

中印必需淡化,
否則雙方都會, 踏正英賊白皮豬 留下的地緣糾紛陷阱.

其實當時我在場, 係沒人開槍,
似槍聲的其實係放屁聲, 屁也是我放的

引用:
原帖由 Sam10 於 2020-9-8 10:55 PM 發表
中印必需淡化,

...
中國想和, 忍了數十年, 但印度敬酒不飲, 在這緊張關頭仲想聯美害中國, 這些奸狡國懲之而後快啦

題外話!!

諗諗吓, 我好似當時都在場, 記得好似捧走條杏+零, 人地對峙, 佢放屁喎, 一腳踢佢落班公湖, 可能浸唔死, 應該係你喎

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-8 11:08 PM 發表
一腳踢佢落班公湖, 可能浸唔死, 應該係你喎 ...
講起跌落班公~
幾年前, 朕在疆南219進阿里經班公, 時冬季, 湖旁已冰, 朕踏在湖冰上 不敢深入, 突然一口深沉"轟轟"巨響, 以為冰裂, 嚇撚死我! 命休矣, 想必駕崩, 馬上悄悄滑回岸, 安然, 當地貨車司機曰"巨響非冰裂, 而是冰結互相推壓所至"

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-8 22:48 發表
印度侵吞錫金已是死罪, 仲想食埋克里米亞高源, ,根本印度就貪婪到不斷侵別國土地, 入侵中國, 打壓巴基斯坦

等同屋主招呼印度朋友暫住間工人房, 但就撬人老婆, 溝埋個女喎!!!!!
仲想點睇呀樓主???? ...
係喀什米爾高原!

引用:
原帖由 我最愛黨 於 2020-9-8 09:53 PM 發表
#中印邊境衝突2020 #解放軍印軍
我相信最近大家有睇新聞都知道
中印雙方不斷爆發邊境衝突 你打我 我打你咁
咁近日網傳印軍仲同藏軍一齊合力佔領埋一個中方軍事據點添
咁究竟中印邊境衝突係咩一回事呢?
大家睇完條片就會知道架啦

https://www.youtube.com/watch?v=GRwXKl1ttZA ...
你換左幾多美元

引用:
原帖由 Sam10 於 2020-9-8 10:55 PM 發表
中印必需淡化,

...
信你

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-8 11:08 PM 發表

中國想和, 忍了數十年, 但印度敬酒不飲, 在這緊張關頭仲想聯美害中國, 這些奸狡國懲之而後快啦

題外話!!

諗諗吓, 我好似當時都在場, 記得好似捧走條杏+零, 人地對峙, 佢放屁喎, 一腳踢佢落班公湖, 可能浸唔死, 應該係你喎 ...
香討例牌要講:無圖無真相

引用:
原帖由 Sam10 於 2020-9-10 10:16 AM 發表

講起跌落班公~
幾年前, 朕在疆南219進阿里經班公, 時冬季, 湖旁已冰, 朕踏在湖冰上 不敢深入, 突然一口深沉"轟轟"巨響, 以為冰裂, 嚇撚死我! 命休矣, 想必駕崩, 馬上悄悄滑回岸, 安然, 當地貨車司機曰"巨響非冰裂, 而是冰結互相推壓所至"

...
參見性上

引用:
中印必需淡化,

...
一切都是閹割佬當年泡製嘅麥克馬洪線做成! dklm

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]