• 瀏覽: 9,713
  • 回覆: 80
+3
來源 defenc****india.com/threads/india-china-2020-border-dispute-military-and-strategic-discussion.82293/page-874

附件

1 (1).JPG(78.35 KB)

1 (1).JPG

Fake news!!!

係就好了,除非唔打,一打就要令佢肉痛。

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2020-9-8 02:49 PM 發表
係就好了,除非唔打,一打就要令佢肉痛。
人地有三十萬大軍,天時,地理,人和,一定贏

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-8 05:40 PM 發表

人地有三十萬大軍,天時,地理,人和,一定贏
天時?什么是天時,什么是地利?說說看。

引用:
原帖由 文爭 於 2020-9-8 06:07 PM 發表

天時?什么是天時,什么是地利?說說看。
天高氣爽,位置優越補給無難度,講埋人和,有八方支援囉

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-8 06:11 PM 發表

你去過? 你試過? 你最好去試吓

引用:
原帖由 leiseefung 於 2020-9-8 06:18 PM 發表

你去過? 你試過? 你最好去試吓
睇多D新聞啦

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-8 06:19 PM 發表

睇多D新聞啦
睇少哋蘋果立場,人會傻的。

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-8 06:11 PM 發表

意思中國這邊不天高氣爽?

引用:
原帖由 文爭 於 2020-9-8 06:22 PM 發表

意思中國這邊不天高氣爽?
伱鍾意啦

引用:
原帖由 you2B 於 2020-9-8 06:20 PM 發表
睇少哋蘋果立場,人會傻的。
睇大公會聰明D?

引用:

畀你笑死 八方支援 巴基斯坦尼泊爾 不丹錫金 加埋中國 點都係五方支援咋喎 足夠拆骨啦 講曬印度所有週邊國家 邊個會支援佢 我諗周圍拍手掌就有

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-9-8 07:58 PM 發表

畀你笑死 八方支援 巴基斯坦尼泊爾 不丹錫金 加埋中國 點都係五方支援咋喎 足夠拆骨啦 講曬印度所有週邊國家 邊個會支援佢 我諗周圍拍手掌就有
萬邦來朝,唔L通真係萬國咩,人蠢無藥醫,咁你國家又有咩國家支援咁巴L閉呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]