• 瀏覽: 23,048
  • 回覆: 180
+34
引用:
原帖由 Homoerectus 於 2020-9-8 15:46 發表
聽聞拜登係個戀童癖

呢個嚇死細路。

附件

bknint-20160309130653971-0309_17011_001_01p.jpg(30.8 KB)

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-9-8 11:28 AM 發表
美國總統特朗普(Donald Trump)9月7日再次攻擊民主黨總統候選人拜登(Joe Biden),聲稱若拜登當選成為總統,中國將擁有美國,被全世界嘲笑。特朗

https://cdn.hk01.com/di/media/images/dw/20200908/379929600295309312.jpeg/916GYyb8EuFc4DsqXBk7Q8JdOCcYZDlBF4LfbheC324?v ...
其實睇寶寶講笑話係幾好笑架,好睇過路人

引用:
原帖由 charlir2005 於 2020-9-8 04:21 PM 發表
證明美國選民唔係咁有智慧

民主制度講求社會多蠢人. 大多數票在蠢人手上.

得蠢票得天下.

垃圾民主制.

引用:
原帖由 wongchai64 於 2020-9-8 05:42 PM 發表
傻侵同香港黃絲,呆灣一樣,一打恐共牌就有一理傻hi信到十足,正如97前,犯民議員話回歸後比大陸捉,高鐵一地兩檢又話比大陸捉人,逃犯條例又話隨時比大陸捉,打恐共牌幾10年有市場,因為有班傻仔信到十足。 ...
因為香港真係有一大班人响以前(係以前)受過共產黨以前嘅苛政,受過苦!不過老尾刀係咁就唔知點解咯!

一邊話同中國貿易脫鈎,一邊叫人買多D農產品咪一樣失心瘋咁

有個心地惡毒又白痴嘅做總統,我鄧D美國人醜呀, 捱埋呢2個月吧.

引用:
原帖由 launch_date 於 2020-9-8 05:46 PM 發表
拜登當年幫奧巴馬時,做過D乜???

選咗佢,結果咪又原地踏步??傻既先選佢既啫~~~
但侵侵又時又真係痴痴地,美國人都幾難選吓
美國D白痴親戚話選傻侵係因佢可以為美國帶來新希望。。頂  !

我哋日日嘲笑緊trump trump,繼續努力為世界帶來歡樂。

引用:
原帖由 高佬中坑 於 2020-9-8 05:49 PM 發表

呢啲民主自由,一人一票先恐怖!為求選票,無証無據可以up乜刀得,政治第一,事實其次!仲要唔洗負責!比共產更共產!
X2

美國真係沉淪

引用:
原帖由 crazymannnnn 於 2020-9-8 11:28 AM 發表
美國總統特朗普(Donald Trump)9月7日再次攻擊民主黨總統候選人拜登(Joe Biden),聲稱若拜登當選成為總統,中國將擁有美國,被全世界嘲笑。特朗

https://cdn.hk01.com/di/media/im ... cYZDlBF4LfbheC324?v ...
拜登正常嚟計正正就係輸佢未入主過白宮……

我唔見特朗普俾世界嘲笑,只見佢起香港討論區俾一班人嘲笑。

怕之後冇笑話聽😂

這條仆街凸朗普,選總統手法都乞兒過人!上屆出古惑有俄佬幫,擺明就是美奸。

呢啲白痴言論用來呃美國人啫