• 瀏覽: 5,927
  • 回覆: 106
肥L蓬佩奧, 已經俾中國強大嘅氣勢, 迫到癲L咗, 成日出嚟語無倫次.

引用:
原帖由 fb2276048d1377 於 2020-9-8 10:14 發表

如果我沒有猜錯,中國10月會同伊朗簽約,中國將進軍中東,好戲要開場了。
如果係真, 肯定激到條死肥L爆血管.

引用:
原帖由 fb2276048d1377 於 2020-9-8 10:22 發表

現在中美已經翻檯,雙方什麼手段都會用上。
啱啱喺Youtube睇到, 新鮮滖熱辣推出, 可以一看.
https://www.youtube.com/watch?v=LA17qgqiW0Q&ab_channel=kamkam豬

黨不代表國, 高官更不代表國, 黨只係搶劫銀行既土匪,

一個完全未經過人民允許既黨,

如果劫匪劫持銀行, 咁銀行係唔係同班土匪係一體,  不能分開?

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-9-8 10:36 AM 發表
黨不代表國, 高官更不代表國, 黨只係搶劫銀行既土匪,

一個完全未經過人民允許既黨,

如果劫匪劫持銀行, 咁銀行係唔係同班土匪係一體,  不能分開? ...
睇返歷史
共產黨點上位
刮民黨點敗走先啦

美國同WC一樣,以為多黨制才是"真理",腦被洗,思想殭化,中國主要執政黨只有一個黨,共產黨就是代表全人民,共產黨在中國 其實和政府入面既公服員沒什麼分別

真實來講,在中國既制度下,共產黨就同人體入面既腦同神經一樣,把中共同中國人民分開就等如殺死中國一樣

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2020-9-8 10:43 AM 發表

睇返歷史
共產黨點上位
刮民黨點敗走先啦
係, 等於所有過往數千年王朝, 一個打走一個 然後就害死幾千萬人都賴死唔走, 仲要打壓平民聲音, 繼續劫持中國

美帝總統
只會叫人民子弟兵
去朝鮮送死
去越南送死
去伊拉克送死
去阿富汗送死

引用:
原帖由 laiwingnang3 於 2020-9-8 10:48 AM 發表

係, 等於所有過往數千年王朝, 一個打走一個 然後就害死幾千萬人都賴死唔走, 仲要打壓平民聲音, 繼續劫持中國
刮民黨咁都無力反攻
仲有乜好賴
😀😀😀

引用:
原帖由 vvoy 於 2020-9-8 10:52 AM 發表
美帝總統
只會叫人民子弟兵
去朝鮮送死
去越南送死
去伊拉克送死
去阿富汗送死
當然, 人地到處侵略搵$$搶石油, 控制石油貨幣交易,
共匪既兵就係數億中國賤奴去為外國人賣命, 控制全球製造業

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2020-9-8 10:55 AM 發表

刮民黨咁都無力反攻
仲有乜好賴
😀😀😀
有咩要賴? 根本兩黨都係土匪, 土匪打土匪, 贏左都係匪徒

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]