• 瀏覽: 1,521
  • 回覆: 12
最近3件事:
1. 三哥升到全球疫情第二
2. 刺針質疑三哥疫情數字唔完整
3. 中大發現糞便傳染力更強

印度疫情深不見底,從印度來港客機就知,感染比例奇高
中大新發現更係一個震撼彈,對香港可能冇乜影響,畢竟大家都用廁紙... 但係三哥唔一樣呀!~~~
印度疫情嚴重又唔似美國佬咁惡,恐怕全世界將印度隔離係唯一選擇

引用:
原帖由 starr 於 2020-9-8 09:25 AM 發表
最近3件事:

中大新發現更係一個震撼彈,對香港可能冇乜影響,畢竟大家都用廁紙... 但係三哥唔一樣呀!~~~
印度疫情嚴重又唔似美國佬咁惡,恐怕全世界將印度隔離係唯一選擇 ...
印軍在邊境挑釁解放軍的目的原來是播毒

新一代嘅化武:污染彈
原材料:屎

低端人類一掃光,己傷100,敵傷80
以本傷人,除咗中國外(唔夠人多),夠滅世界任何一國。

引用:
原帖由 starr 於 2020-9-8 09:25 AM 發表
最近3件事:

印度疫情嚴重又唔似美國佬咁惡,恐怕全世界將印度隔離係唯一選擇 ...
三哥還喜歡當街開大號,米田共傳染勁😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱😱

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-9-9 08:40 AM 發表

轉移視線 經濟和抗疫實在太太太差了🤔🤔

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-10 12:16 AM 發表
轉移視線 經濟和抗疫實在太太太差了🤔🤔
更重要係向美國投誠

引用:
原帖由 starr 於 2020-9-10 12:48 AM 發表

更重要係向美國投誠
呢樣佢又好野,尾俄兩邊玩🤔🤔

引用:
原帖由 yariscross 於 2020-9-10 07:45 AM 發表

絕世靚抽!

「合法」播毒!

不過冇乜效!

新疆咁偏遠!國界守得咁密!
印軍害慘解放軍, 用少量兵力打擊解放軍, 意圖讓解放軍步美國海軍爆疫的後塵

由印度返嚟香港嗰啲人, 10個有8個係中咗新冠.

引用:
原帖由 劉婕 於 2020-9-9 08:40 AM 發表

忽然諗到如果印軍偷偷地越界疴屎,咁對我軍大大不利

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]