• 瀏覽: 4,545
  • 回覆: 56
引用:
原帖由 pkpc 於 2020-9-7 11:40 PM 發表
被指違反《國安法》的「香港故事」成員李宇軒等 12 名港人疑計劃潛逃台灣,上月 23 日被中國海警截獲,至今仍被扣押。內地人權律師任全牛受被扣押港人家屬委託,今早(7 日)往深圳鹽田看守所會見當事人被拒,是第三位具名律師被拒會面。曾代理「709 大抓捕」案的任全牛接受《立場新聞》電話視像訪問時認為,案件或由廣東省公安廳以專案處理,擔心會上升到國家安全層次,將被捕者在港的行為於內地審理。

...
靠你營救喇手足,齊上齊落呀

引用:
原帖由 天使mk-2 於 2020-9-8 01:38 AM 發表

任何國外文書都要做公証, 呢位律師唔係唔識嘛?
所以請著呢啲咪見唔到事主籮,家屬可以諗下先出來開個記招,跟黑暴 切割 。。。。。。。。。求助人大陣律師睇下有冇機,依家可能係家人都無本事教育,咪交比阿爺幫手教🤔🤔

如果官派律師,要不要付費?

犯法呀LMM偷渡呀死仆街

引用:
原帖由 6674 於 2020-9-8 01:57 AM 發表
律師應該是疑犯委任確認,吾係姨媽姑姐叫。
懷疑呢班維權律師與境外某集團勾結,包攬訴訟,洗黑錢。公安串連呢啲關係,可以鋤多條。
寛大處理,班公湖扣留所,五碌啦。 ...
5年咁少?🤔🤔

引用:
原帖由 momo481716 於 2020-9-8 08:13 AM 發表
內地唔係獨裁咩,咁內地民間律師有用咩
內地唔係好落後咩,做咩咁信任內地民間律師
不如叫盲公陳返大陸幫佢地打啦。

引用:
原帖由 瑪卡 於 2020-9-8 10:03 AM 發表

5年咁少?🤔🤔
按照笨土黃狗邏輯呢12只人蛇座黃屎戇鳩士應該打靶死全家

真港人一點都唔憂,反送中就係呢班懵炳求仁得仁. 唔使乜官派律師啦,直送新疆,除非篤灰!

引用:
原帖由 momo481716 於 2020-9-8 08:13 AM 發表
內地唔係獨裁咩,咁內地民間律師有用咩
內地唔係好落後咩,做咩咁信任內地民間律師
唔欣賞你咁直接 篤穿人哋🤔🤔

呢位撞棍,同十二瞞逃,你們要知道,世上有一種9,叫做戇9。

引用:
原帖由 老爺你袋左5豪 於 2020-9-8 10:07 AM 發表

按照笨土黃狗邏輯呢12只人蛇座黃屎戇鳩士應該打靶死全家
20至30年等班反賊知咩叫國法,不過又係益左班 在逃人仕不斷眾籌🤔🤔

而家香港興要驗咗DNA 先可以聲稱自己係家屬架~ 做咗測驗證明好先委託律師啦 唔驗YC 唔信係家屬~

香港監獄既環境點都好過上面丫,自己係要攞嚟衰,抵死

拖返幾年先,等件事丟淡咗,就冇人會再記得 12 瞞逃了,到時做乜都得啦!

引用:
原帖由 pkpc 於 2020-9-7 11:40 PM 發表
被指違反《國安法》的「香港故事」成員李宇軒等 12 名港人疑計劃潛逃台灣,上月 23 日被中國海警截獲,至今仍被扣押。內地人權律師任全牛受被扣押港人家屬委託,今早(7 日)往深圳鹽田看守所會見當事人被拒,是第三位具名律師被拒會面。曾代理「709 大抓捕」案的任全牛接受《立場新聞》電話視像訪問時認為,案件或由廣東省公安廳以專案處理,擔心會上升到國家安全層次,將被捕者在港的行為於內地審理。

...
擔心會上升到國家安全層次,將被捕者在港的行為於內地審理。

唔洗擔心, 100%會!!!
有傳依家正收集緊該12人, 秘密潛回國內試圖刺殺官員既証據

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]