• 瀏覽: 4,540
  • 回覆: 56
處理合理,以免會面後犯人被教唆自殺。

12隻曱甴既親人親身上去委託律師同去見被捕曱甴, 應該有機.
求其搵個律師去, 就話係家屬委託?

先確認家屬真假先 有出世紙都信 一定要驗DNA

律乜鬼嘢師吖!乖乖地認罪,篤埋灰,可能免責呀!

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-9-8 01:54 AM 發表
立場又唔核實佢係受邊個家屬委託就亂出文,佢話係就係咩
咩叫香港行為?而家叛國喎,國家層面啦。

立場新聞=垃圾新聞。
又係曱甴文宣。

引用:
原帖由 samsampigpig 於 2020-9-8 08:34 AM 發表
12隻曱甴既親人親身上去委託律師同去見被捕曱甴, 應該有機.
求其搵個律師去, 就話係家屬委託?
任何身處香港或境外既人 . 都唔會上去救佢地 . 只係揾國內既律師幫手處理 .

因係呢十二個人犯既罪可大可小 ..

抵L死啦,千萬唔好咁快死呀,慢慢享受下精神及肉體的折磨,你的人生會更精彩

唔知家屬係無知或白癡,特登委託“人權”律師去撞板?

唔洗憂啦,咁怕憂就一早唔好係香港搞事啦。依家先憂,遲唔遲d 呀 

引用:
原帖由 cm1001hk 於 2020-9-8 12:34 AM 發表
你話家屬委託咋。。。?
簽個名就係呀!?
有冇家屬出嚟認頭!?
有冇驗DNA係唔係真家屬先!?
三白眼又可以屈
十二門徒家屬$。

引用:
原帖由 pkpc 於 2020-9-7 11:40 PM 發表
被指違反《國安法》的「香港故事」成員李宇軒等 12 名港人疑計劃潛逃台灣,上月 23 日被中國海警截獲,至今仍被扣押。內地人權律師任全牛受被扣押港人家屬委託,今早(7 日)往深圳鹽田看守所會見當事人被拒,是第三位具名律師被拒會面。曾代理「709 大抓捕」案的任全牛接受《立場新聞》電話視像訪問時認為,案件或由廣東省公安廳以專案處理,擔心會上升到國家安全層次,將被捕者在港的行為於內地審理。

...
要怪就怪,明知自己身有屎,仲要自己自投羅網! 點解要親自送中呢?
好人好姐就話唔怕唧,賣國仲要自己跑入龍門

曱甴人眼見國安法雖然話會送內地審案, 但遲遲未有實行, 決定身先士卒, 親自番去被審

當然要提升到國家安全層面,這幫人有軍火有槍在港被補,成班人又神通廣大坐船到中國水域,怎知是否和台灣美國等勢力串連國內一些反動勢力反攻大陸 嚴重危害國家安全!

認罪,篤灰係尼12只畜牲唯一既減刑理由,否則10年,8年都返唔到落來返來香港再踎過

引用:
原帖由 中國香港001 於 2020-9-8 08:23 AM 發表

跟據ching說法,上網睇過任全牛,呢個人真係好仆街,今次被告搵錯人了,被告冇運行。
這種所謂人權維權律師
根本就是正經官司冇料打不贏
就用卓頭蹭熱點去搏眼球
無恥至極

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]