• 瀏覽: 2,048
  • 回覆: 13
https://mil.news.sina.com.cn/zhe ... vhvpwy5356366.shtml

許多中國製戰機都沒有與外國戰機做甚麼實戰測試,印度陣風戰機來得正好。

成本價出售都可以
有人幫手壓制印度
何樂而不為?

印度不要怕
美國煽動中印巴大戰必定失敗
上合組織準備好炸平美國恐怖分子
一帶一路和氣生財笑嘻嘻

先唔好講呢位印媒信唔信得過,巴國無打算對自己嘅F-16進行升級改進咩?

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-7 07:56 PM 發表
https://mil.news.sina.com.cn/zhengming/2020-09-07/doc-iivhvpwy5356366.shtml

許多中國製戰機都沒有與外國戰機做甚麼實戰測試,印度陣風戰機來得正好。
陣風配備的流星飛彈射程超過100公里,PL15射程近300公里

引用:
原帖由 罪惡約翰 於 2020-9-7 09:41 PM 發表
先唔好講呢位印媒信唔信得過,巴國無打算對自己嘅F-16進行升級改進咩?
自行升級?巴基有此技術?
台灣都要等美國

引用:
原帖由 罪惡約翰 於 2020-9-7 21:41 發表
前提係美國肯批

美國為左四國抗華,洛馬好無節操咁推銷F-21(F-16V)

F16 對付陣風唔夠咩?

引用:
原帖由 罪惡約翰 於 2020-9-7 09:41 PM 發表
f16V過億一架

引用:
原帖由 大林林 於 2020-9-8 11:17 AM 發表

f16V過億一架
印度的陣風是萬國改,2.4億一架.

小巴有錢先講,吹水炒作睬都傻。以前中國戰機出口,最大問題是用俄製發動機,出口戰機先要搞定鵝頭。而今是買方要有錢,還要中國肯賣,小巴流口水都無用。

引用:
原帖由 神殿老子 於 2020-9-7 22:35 發表
F16 對付陣風唔夠咩?
難啲

小巴F-16最新係Blk 52,唔再係最先進

引用:
原帖由 ray99hk 於 2020-9-7 09:58 PM 發表
噉又唔好吹到咁大
霹靂15有效射程200公里
仲還有霹靂21都未出

陣風配備的流星飛彈射程超過100公里,PL15射程近300公里

我覺得機會不大

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]