• 瀏覽: 24,051
  • 回覆: 6
  • 追帖: 2
+7
引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2020-9-7 03:15 PM 發表
全國平均贏10個百分點,最多能贏選票,未必能贏選舉人票的。
真矛盾,我是希望侵侵連任,拖死老美的,但係見到佢個衰樣,卻渴望能見到他認輸的醜態! ...
侵建國令中國人團結一致,
又分化美國至極點

侵侵玩多四年,美國必定沉淪..

最好又好似次差唔多選票,選舉人票和普選票相反..仲有唔少州份點票出問題..

加州,紐約州唔認選舉結果,選擇自治及獨立...

引用:
原帖由 香江人 於 2020-9-7 05:01 PM 發表

習大大67歲,你估好後生咩。
7字中至尾頭和6字中尾頭,差好遠..

好多老人家,一過73,74就會衰老得很快..尤其係判斷能力...

引用:
原帖由 ctchan20f 於 2020-9-7 05:01 PM 發表

仲有60日,浸浸有能力喺呢個時間將民意逆轉。
侵侵唔會認輸,可能玩鋪大大博番身...

引用:
原帖由 sng850 於 2020-9-7 05:31 PM 發表

美國最高法院頒下判令,每州代表必須依從每州選舉投票意向投選舉人票,否則犯法。
犯法咪由總統特赦....侵侵絕對會識做...

引用:
原帖由 Zzlaz 於 2020-9-7 05:30 PM 發表
陶傑話特朗普WIN 硬.
義烏小商品指數顯示侵侵WIN硬...

引用:
原帖由 tam_n 於 2020-9-7 05:38 PM 發表
特朗普:74歲。
拜登:77歲。
特朗普近兩年好似認過兩三次差點兒失足仆街..

拜登更加係侵形容為SLEEPY
JOE...

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2020-9-8 11:06 AM 發表

唔一定喎,美國今年變幻莫測,可能臨到選舉前幾日,拜登突然出現健康問題,又或患上重病,到時特朗普隨時變成嬴家。
又或者兩個都中咗新冠肺炎,搞到身體完全不適合當總統,咁到時真係唔知點搞。 ...
兩個都七十多歲,一早美國肺炎死亡機會好大,或者長期用呼吸機,
到時真係有好戲睇...

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]