• 瀏覽: 22,191
  • 回覆: 262
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 paulchen 於 2020-9-7 03:27 PM 發表

真係好矛盾
想傻侵輸
但又想佢繼續帶領老尾沉淪
放心啦,拜登上台都救唔到美國。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 國有國法 於 2020-9-7 04:11 PM 發表

兩個七十幾歲選
其實幾可悲
習大大67歲,你估好後生咩。

引用:
原帖由 mboii 於 2020-9-7 15:09 發表

美國總統選舉選戰激烈,周日(6日)最新民調顯示民主黨總統候選人拜登的支持度為52%,領先總統特朗普的42%,差距達10個

?20200907134047

特朗普同肥蓬生涯最後倒數六十日

新聞來源連結:
h ...
突屎普去到選情接近時,必定玩大佢!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mboii 於 2020-9-7 03:09 PM 發表

美國總統選舉選戰激烈,周日(6日)最新民調顯示民主黨總統候選人拜登的支持度為52%,領先總統特朗普的42%,差距達10個

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200907/photo/bkn-20200907130200830-0907_00972_001_01b.jpg?20200907134047

新聞來源連結:
h ...
仲有60日,浸浸有能力喺呢個時間將民意逆轉。

特朗普是輸20萬普選票登上總統寶座的...

隻雞蟲贏硬㗎,雖然我好撚憎佢,但係擺燈個樣真係唔撚掂啦,希望擺燈贏啦,祝隻雞蟲去坐監啦因為通俄們

回覆 引用 TOP

川建國同志必勝。

未生我時誰是我?我出生後我是誰?
股帝晉為勝帝,只色勝利,5G個by字點寫|

回覆 引用 TOP

民調不可盡信,睇結果啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香江人 於 2020-9-7 05:01 PM 發表

習大大67歲,你估好後生咩。
7字中至尾頭和6字中尾頭,差好遠..

好多老人家,一過73,74就會衰老得很快..尤其係判斷能力...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
引用:
原帖由 ctchan20f 於 2020-9-7 05:01 PM 發表

仲有60日,浸浸有能力喺呢個時間將民意逆轉。
侵侵唔會認輸,可能玩鋪大大博番身...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
民調做假係人都知,侵侵sure win

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mboii 於 2020-9-7 03:09 PM 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/amenews/20200907/photo/bkn-20200907130200830-0907_00972_001_01b.jpg?20200907134047

新聞來源連結:
h ...
完了吧,如冇意外🤣😂👍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-9-7 03:13 PM 發表

但重點係選舉人票
呢個先係問題,特朗普專登放個人係郵政局,減散人手,擺明做手腳,呢條友為達到目的,不擇手段。

回覆 引用 TOP

預言話,特朗普係美國最後一任總統,我相信佢會連任😆

回覆 引用 TOP

過左第一埸 辯論再講🤔🤔

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]