• 瀏覽: 22,195
  • 回覆: 262
  • 追帖: 2
右媒做果D 
同韓國魚一直領先有乜分別

西人有可口可乐,佢有可防可控
引用:
原帖由 國有國法 於 2020-9-7 04:11 PM 發表

兩個七十幾歲選
其實幾可悲
兩個都聞到棺材陣香味。

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2020-9-7 03:15 PM 發表

全國平均贏10個百分點,最多能贏選票,未必能贏選舉人票的。
真矛盾,我是希望侵侵連任,拖死老美的,但係見到佢個衰樣,卻渴望能見到他認輸的醜態! ...
雖然侵侵係會拖冧美國,但我總係覺得佢會做啲超乎常理嘅事,包括開戰。而且對我地平民黎講,兩國關係改善(即使係表面)始終有利,所以我都會寧願佢輸鬼左佢算數

老燒有冇估邊個贏? 佢出句聲穩陣啲。

其實靠呃最後得到了什麼 😂🤣😂🤣睇台選就知!結果令更多票更大勝出現

西人有可口可乐,佢有可防可控

回覆 引用 TOP

依家美國佬最驚係, 如果侵侵輸左, 佢會好似希特拉臨尾果陣話德國人民背叛佢, 響德國搞焦土政策...... 侵侵仲有好大極右白人至上實力, 如果響美國玩焦土, 都會幾大劑.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ballking13 於 2020-9-7 04:10 PM 發表

贏一人一票無用

輸選舉人票就輸,你過半數也無用

這就是所謂 “民主”
我要一人一票選腫桶!

回覆 引用 TOP

之前話領先5%,民調不能盡信

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mboii 於 2020-9-7 03:09 PM 發表

美國總統選舉選戰激烈,周日(6日)最新民調顯示民主黨總統候選人拜登的支持度為52%,領先總統特朗普的42%,差距達10個

?20200907134047

特朗普同肥蓬生涯最後倒數六十日

新聞來源連結:
h ...
輸左都要出年二月先走, 又可能佢唔肯走, 咁就好睇了.

回覆 引用 TOP

柒朗普加油,美國衰落靠晒你嗱!
serious no kidding
Be the next and the last president of the USA.

回覆 引用 TOP

民主國家嘅民情好容易被挑動,特朗普係在位總統,可以用好多手段去攞民意,我睇呢次都係連任成功多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冷漠的香港人 於 2020-9-7 03:15 PM 發表

全國平均贏10個百分點,最多能贏選票,未必能贏選舉人票的。
真矛盾,我是希望侵侵連任,拖死老美的,但係見到佢個衰樣,卻渴望能見到他認輸的醜態! ...
侵建國令中國人團結一致,
又分化美國至極點

侵侵玩多四年,美國必定沉淪..

最好又好似次差唔多選票,選舉人票和普選票相反..仲有唔少州份點票出問題..

加州,紐約州唔認選舉結果,選擇自治及獨立...

隔離戴FULL GEAR既是否鬼..
派裝備那位是否係鬼...
派八達通,禮卷那個人是否又係鬼..
TELEGRAM內又有多少係鬼..
朋友被捉,會唔會篤灰,
戴口罩可能係鬼..唔戴又怕被人起底..
都係果句最重要係搖擺州

普普會反敗為勝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 krolik 於 2020-9-7 03:15 PM 發表

上次夠話希特拉婆贏啦
非主流發現現情況和希拉里是一模一樣。。。所以特朗普還是有機會。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]