• 瀏覽: 24,053
  • 回覆: 262
  • 追帖: 2
+7
引用:
原帖由 mc4870 於 2020-9-8 10:59 發表
上屆夠話希拉利贏梗啦. 點知比傻浸WIN左. 今屆都係傻浸WIN多D啦. 我都想睇下比呢條傻佬玩多4年, 美國會變成點. 
上屆最後埋門民調差2個點

而家差10個點 拜登冇得輸 連英國賭波公司盤口都唔敢開

引用:
原帖由 FairyKingPrawn 於 2020-9-8 11:01 AM 發表
上個月13個點 今日10個點 收窄左

差10個點式以上簡直已判死刑 拜登已穩登大寶

如非有突發巨大事 侵哥都難扭轉敗局
唔一定喎,美國今年變幻莫測,可能臨到選舉前幾日,拜登突然出現健康問題,又或患上重病,到時特朗普隨時變成嬴家。
又或者兩個都中咗新冠肺炎,搞到身體完全不適合當總統,咁到時真係唔知點搞。

邊個上台都好世界敵人都係班支那賤種

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2020-9-8 11:06 AM 發表

唔一定喎,美國今年變幻莫測,可能臨到選舉前幾日,拜登突然出現健康問題,又或患上重病,到時特朗普隨時變成嬴家。
又或者兩個都中咗新冠肺炎,搞到身體完全不適合當總統,咁到時真係唔知點搞。 ...
兩個都七十多歲,一早美國肺炎死亡機會好大,或者長期用呼吸機,
到時真係有好戲睇...

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2020-9-8 11:06 發表

又或者兩個都中咗新冠肺炎,搞到身體完全不適合當總統,咁到時真係唔知點搞。 ...
賀錦麗笑了

引用:
原帖由 lung_block 於 2020-9-8 11:08 AM 發表

兩個都七十多歲,一早美國肺炎死亡機會好大,或者長期用呼吸機,
到時真係有好戲睇...
所以就唔好話拜登或者特朗普會嬴,還有一個選項就係兩個都無嬴亦無輸,因為可能兩個都進了醫院無得選。

引用:
原帖由 國指 於 2020-9-8 11:07 AM 發表
邊個上台都好世界敵人都係班支那賤種
唔好發佈散佈種族仇恨言論

引用:
原帖由 chimingchan2014 於 2020-9-8 11:06 AM 發表

而家侵係咁強推疫苗
到時真係爆大鑊
我係度諗到時可以點收科

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-9-7 03:13 PM 發表
但重點係選舉人票
呢句真,就算係贏幾佰萬票都要輸呢。

引用:
原帖由 krolik 於 2020-9-7 03:15 PM 發表
上次夠話希特拉婆贏啦
如果一人一票佢就贏咗既,可惜唔係咁玩法呢。

選情穩定領先,未必一定到選時嬴到

引用:
原帖由 兩生花 於 2020-9-7 04:20 PM 發表

兩個都聞到棺材陣香味。
可能未能完成任期,就已經拉柴賣咸鴨蛋囉。

就算差五年,都已經足夠做多任啦。

所以美國大選班候選人智囊團好值錢 做一年野人工夠洗十年

每個州選民意向研究 每張選舉人票 每日選情分析 候選人(及其家屬/親信)言行(訓練) 刺探軍情 放25仔去對家 傳媒關係 大會造勢 部署策略 

每個環節都要絲毫無錯去掌控

美帝民調只睇搖擺州份,拜登民調係贏得少過希魔,侵侵贏9成

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]