• 瀏覽: 3,380
  • 回覆: 23
+3
引用:
原帖由 fouly123 於 2020-9-7 04:39 PM 發表
全世界不到十個國家參與,俄方出晒場地費俾客人當練兵,點都要留下主人家的顏面.
今次解放軍坦克表演的確出色,而且據說下一屆不用96B , 99式不可能出動,唔通有新坦克參與? ...
可能VT4?

引用:
原帖由 TOM12699 於 2020-9-7 11:36 AM 發表
https://hk.appledaily.com/china/ ... PZEDPERYPK527XG4TM/                             想請問拎第二,主炮全射命中點蝦碌法呢,俄羅斯犯規唔洗罰跑,老解要罰跑,俄羅斯出貓出術到甘樣,俄羅斯偷換引擎贏第一都可以拎黎打飛機,就算暈車浪都係戰鬥後情況,主炮命中現實就連人帶車把你打沒了,俄羅斯有次仲要三 ...
剩係記得軍運會主辦國作弊真係醜陋…🤫

依啲只求抹黑中國(現在已經不只是針對共產黨了),散播歪理邪說誨盜誨淫嘅黃媒,還有怎麼事情可以不歪曲造謠?

引用:
原帖由 倉底之蛙 於 2020-9-14 09:27 AM 發表

剩係記得軍運會主辦國作弊真係醜陋…🤫
沒所謂啦!其實俄國軍事比賽視頻裡大部份外國人留言也知真正的冠軍是誰,老解去陪玩也不是一無所獲嘅!贏得了名聲也贏得了不少買家歡心,看看VT-4同VT-5咁好賣就知,悶聲發大財

引用:
原帖由 TOM12699 於 7-9-2020 11:36 發表
https://hk.appledaily.com/china/ ... PZEDPERYPK527XG4TM/                             想請問拎第二,主炮全射命中點蝦碌法呢,俄羅斯犯規唔洗罰跑,老解要罰跑,俄羅斯出貓出術到甘樣,俄羅斯偷換引擎贏第一都可以拎黎打飛機,就算暈車浪都係戰鬥後情況,主炮命中現實就連人帶車把你打沒了,俄羅斯有次仲要三 ...
黃媒的習慣性恥笑,見慣不怪!

自己作賤,陪俄佬打飛機,DLS.

引用:
原帖由 6674 於 2020-9-7 11:58 AM 發表
入屋叫人,入廟拜神。
去人家主場,中國人會守賓主之禮。難道要主人家難堪嗎?
比賽一二三名無緊要,最重要自強不息。

為咗聯俄抗美,普帝要攞第一習總敢唔比?!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]