• 瀏覽: 9,914
  • 回覆: 134
  • 追帖: 1
+12
有網民發起下午在九龍區遊行,佐敦、油麻地及旺角一帶都有人聚集,截至晚上9時,警方拘捕最少289人,當中270人涉嫌非法集結。 警方說,油麻地及旺角一帶下午持續有大量人集結及叫囂,有人走出馬路,用雜物堵塞行車線,多名暴徒在不同地點向警員擲硬物,警方在相關地區採取執法行動。涉嫌非法集結的270人,包括1...

阿Sir加油💪!該拉盡拉!

新聞來源連結:
https://news.rthk.hk/rthk/ch/component/k2/1548184-20200906.htm?spTabChangeable=0

289人中,如果有部份系比黃官放生既。今次再捉。你話會會再放?

引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-6 10:51 PM 發表
有網民發起下午在九龍區遊行,佐敦、油麻地及旺角一帶都有人聚集,截至晚上9時,警方拘捕最少289人,當中270人涉嫌非法集結。 警方說,油麻地及旺角一帶下午持續有大量人集結及叫囂,有人走出馬路,用雜物堵塞行車線,多名暴徒在不同地點向警員擲硬物,警方在相關地區採取執法行動。涉嫌非法集結的270人,包括1...

新聞來源連結:
https://n ...
齊上齊落齊送頭😖
手足加油。

鍵盤戰士身藏外國8月中已吹9月6日雞, 曱甴就柒到自己衝出來送頭, 幾Q蠢呢?

引用:
原帖由 dtw 於 2020-9-6 10:51 PM 發表

新聞來源連結:
https://n ...

Over 200
開上盤
收錢

死曱甴起碼住返晚臭格啦

仲有幾百人出來搞事
証明呢個政府幾廢
強硬d好無?
拉九晒所有 黃議員 黃媒 黃kol等等啦
唔駛問點解 唔好玩程序
唔駛上法庭
認定你搞亂香港就拉

幾時先有強人出現

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,制造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為政棍利用嘅工具。

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-6 10:54 PM 發表
289人中,如果有部份系比黃官放生既。今次再捉。你話會會再放?
放,點解唔放,捉多十次都會放

引用:
原帖由 魚仔曲其 於 2020-9-6 10:54 PM 發表
捉到曱甴公務員可

引用:
原帖由 owen11223344 於 2020-9-6 11:07 PM 發表

放,點解唔放,捉多十次都會放
講真。第二次再捉都放得?好多都要守行為。又有案底。如果又放。藍營唔組織十萬八萬人去抗議都唔得

拉咗在網上發起遊行果個未?如果未,就未算勝利
阿sir加油

要用國安法告佢地先有阻嚇作用

開定額票

走甩嘅應該都唔少,建議國安處運用國內的識別技術,日後都可以將違法的曱甴拘捕。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]