• 瀏覽: 19,569
  • 回覆: 197
+4
「前香港眾志秘書長黃之鋒下午近2時半現身佐敦道逸東酒店,他稱自己一個人到場,被問到是否參與遊行,他表示要視乎情況
無畏無懼

今日請捉返一百幾呀隻曱甴

一班垃圾, 廢物 

佢哋係出嚟放毒,搞唔死香港佢哋唔會開心 唉

痴風吾去山頂放狗?

引用:
原帖由 sakurai-K 於 2020-9-6 03:35 PM 發表
今日請捉返一百幾呀隻曱甴
有先得㗎……

監躉銘都係做下大班應聲蟲上下網台咪算囉

引用:
原帖由 豆芽生 於 2020-9-6 03:37 PM 發表
佢哋係出嚟放毒,搞唔死香港佢哋唔會開心 唉
點解佢哋要不斷騷擾香港市民?有冇人知?

引用:
原帖由 無幾 於 2020-9-6 03:32 PM 發表
受新冠肺炎疫情影響,港府將原定今日(6日)舉行的立法會選舉押後一年,有網民趁機發生九龍區大遊行,油尖旺區一帶再現反修例示威人潮,有示威者在街上高叫「港獨」口號,亦有數名青年在旺角港鐵站附近被警方票控違反禁聚令。警方帶走社民連多人,包括前主席梁國雄(長毛),主席黃浩銘,以及民陣副召集人陳皓桓,暫未知以何罪名拘捕。
前香港眾志秘書長黃之鋒下午近2時半現身佐敦道逸東酒店,他稱自己一個人到場,被問到是否參 ...
長毛喺班曱甴傑青心目中嘅廢老藍屍……

通街黑記.假記者.假記者通街走

引用:
原帖由 無幾 於 2020-9-6 03:32 PM 發表
受新冠肺炎疫情影響,港府將原定今日(6日)舉行的立法會選舉押後一年,有網民趁機發生九龍區大遊行,油尖旺區一帶再現反修例示威人潮,有示威者在街上高叫「港獨」口號,亦有數名青年在旺角港鐵站附近被警方票控違反禁聚令。警方帶走社民連多人,包括前主席梁國雄(長毛),主席黃浩銘,以及民陣副召集人陳皓桓,暫未知以何罪名拘捕。
前香港眾志秘書長黃之鋒下午近2時半現身佐敦道逸東酒店,他稱自己一個人到場,被問到是否參 ...
長毛如果呢單衰國安 . 真係臨老都過唔到世 ...

引用:
原帖由 足智阿拉丁 於 2020-9-6 03:39 PM 發表

點解佢哋要不斷騷擾香港市民?有冇人知?
鬼咩!國安法變紙上談兵!

引用:
原帖由 香港偽民為患 於 2020-9-6 03:34 PM 發表
「前香港眾志秘書長黃之鋒下午近2時半現身佐敦道逸東酒店,他稱自己一個人到場,被問到是否參與遊行,他表示要視乎情況」
無畏無懼
最緊要衆籌

犯晒禁聚,即拉,唔駛客氣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]