• 瀏覽: 4,596
  • 回覆: 61
鹵味叫你買果啲,一定係大鑊嘢!

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-9-7 11:35 PM 發表
鹵味叫你買果啲,一定係大鑊嘢!
直頭是想凶班契弟迫買添,德國拒買,直頭公開譴責話令佢地美國集團的機種唔一致喎,但德法睬佢都硬膠,都係唔買!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-7 09:39 PM 發表

算把啦,5月到而家f35係南海都揾唔到飯食,佢要加油機,中國就係海邊出來洗鬼加油咩,醒d啦,
F35多次俾中國的干擾系統玩到空中失靈,要不是中國純為震懾,d F35跌晒海啦,

知不知美空軍在南海衰咗,所以海軍先覺f35c唔掂

否則美國海軍就會如199x年的克林頓咁嗡:既然都無敵,有bug都打得贏,洗q花錢研究過d新戰機咩!

美軍的行動最誠實呀
...
美軍點係南海衰呀,人家又u2.又b-1安全飛行喎,你呢仲唔出量子炮,飛天航母,高達,係啦打個乞痴f35就跌晒落海啦,嚇死人咩

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-7 10:16 PM 發表

所以德國就精甩邊,拒買!
呆灣又蠢唔晒,廢事買隻嘥米飯的,單係同佢的油漆費都食窮人,甩咗層漆仲差過f16,所以俾錢買f16v算數!
買16V(單機價, 唔計日後維護保養)仲貴過35喎!

F35系列就系當年美軍目中無人,世界無敵下,想設計出一雞幾味既失敗作品

事實上如果無現在既中國,F35系列是"無敵"既存在

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2020-9-8 11:34 PM 發表
F35系列就系當年美軍目中無人,世界無敵下,想設計出一雞幾味既失敗作品

事實上如果無現在既中國,F35系列是"無敵"既存在
唔係F35, 係F22, 就是當年F22剛推出, 仲未debug , 當有關研發部門問克林頓r 錢時, 又撞啱蘇聯解體. 所以克林頓就想出一個世界最美夢的說法去拒絶批款
大意如下:
試問蘇聯解體, 環看天下仲有甚麼國家能挑戰我地呢??
概然冇囉, F22又係美國有屎以來最出色發明的戰機, 就算有bug, 又是否有戰機可挑佢呢????

概然冇對手, 咁即係F22已是天下無敵啦???咁仲俾咩錢去研改呀

下屬在這些天下無敵的拒批錢的理由下, 唯有yes 接受囉.

本來F22係無敵是最寂寞, 怎知殲20一出佢就瀨晒屎呢

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-9-8 06:28 PM 發表

買16V(單機價, 唔計日後維護保養)仲貴過35喎!

貴出嗰D係保護費, 美國在5月至今去南海被中國連趕十多廿次, 真係冇功都有勞, 要食飯, 台灣想唔找數嘛, 敢唔找咩

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-8 05:58 PM 發表

美軍點係南海衰呀,人家又u2.又b-1安全飛行喎,你呢仲唔出量子炮,飛天航母,高達,係啦打個乞痴f35就跌晒落海啦,嚇死人咩
人地出貼都笑美國被中國打了5隻u2下來, 真係要睇u2裸照都睇到厭啦!!!!

好心睇吓嘢啦

隱形戰機的隱形是當年康和式因要發展末來戰機而收回,美方嘅隱(型)雷達冇理據。 (c) 2020 FANIXME 1. 78.
[].你知唔知玩具嘅飛彈係點射出[(+)]直射抵死。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-9 12:00 AM 發表

人地出貼都笑美國被中國打了5隻u2下來, 真係要睇u2裸照都睇到厭啦!!!!

好心睇吓嘢啦
人地俾埋第六隻伱打都唔打,呢D叫打面呀,啪啪啪

引用:
原帖由 momo481716 於 2020-9-8 11:29 PM 發表

有料使乜耐

引用:
原帖由 momo481716 於 2020-9-10 03:56 PM 發表

有料使乜開分身
有料咪識分身

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]