• 瀏覽: 2,435
  • 回覆: 18

https://www.hk01.com/即時國際/520016/中印關係-印度議員指控解放軍在邊境綁架5人-並改變戰術

某些會員不是聲稱「印度軍將中國解放軍打得落花流水,而且凱旋而歸」的麼?讀過印度官方公布後,看來情況並非如此。

如係我, 就一鋪拘捕犯境的數萬印軍, 將佢地繳械, 就公開宣布佢地非侵入中國國境, 判佢地無期徒刑30年, 

根住期貨可居, 同莫迪講數

其實, 中國好心參考下"盧偉聰"的失敗, 同鄧柄強一哥的成功啦!!!!

中國用了成十年盧偉聰的失敗方法對負年年來犯的印度, 同盧偉聰縱容黑暴的手法結果有何分別???

黑暴咪越來越壯大玩你囉, 所以而家印軍咪越來越強大玩你中國囉.

炒了那對印的統帥, 換個好似鄧柄強的統帥對付印度吧

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-6 09:16 AM 發表
如係我, 就一鋪拘捕犯境的數萬印軍, 將佢地繳械, 就公開宣布佢地非侵入中國國境, 判佢地無期徒刑30年, 

根住期貨可居, 同莫迪講數
講憑甚麼本事

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-6 01:20 PM 發表

講憑甚麼本事
上山條根本就已將大批印軍拉成長龍, 如果中國在龍中截斷, 將前段圍攻, 或將彈頭改為安睡藥, 同埋高控投網, 根本就可隨時拘捕一大班咖喱,

但這幾個月, 只見解放在山上睇美麗風線般捱冷, 白白放過機會, 真係不明中國拖甚麼

引用:
原帖由 cwilson1 於 2020-9-6 01:29 PM 發表

上山條根本就已將大批印軍拉成長龍, 如果中國在龍中截斷, 將前段圍攻, 或將彈頭改為安睡藥, 同埋高控投網, 根本就可隨時拘捕一大班咖喱,

但這幾個月, 只見解放在山上睇美麗風線般捱冷, 白白放過機會, 真係不明中國拖甚麼 ...
紙上談兵,做啦

綁架村民,咪嘥米飯

鄧柄強 都係 中共的! 
反而 聰一 係港英? 

印度佬都幾蠢,連戰術的改變都要指控,真是無藥醫

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2020-9-7 02:31 PM 發表
新聞版政治要互扯貓尾你知冇?夜郎自大。叄戰得老美壹早核咗中國啦!兩次世戰後有共識軍轉政:人類元首嚟㗎!

啲軍費不過係份保險:中國加大咗份保單反而係怕有意外嘅現象。

估計係印軍前哨

引用:
原帖由 mflyer 於 2020-9-6 04:29 PM 發表
鄧柄強 都係 中共的!
反而 聰一 係港英?
所以盧偉聰在任香港趴街,黑暴強大囉,連朱經偉警司咁好的差人都被屈冤獄囉!

說明中共嘢正嘢來的

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2020-9-7 02:31 PM 發表
這都係中國從前太忍讓之故,縱出了咖哩都好似犯民性架,定香港犯民根本係咖哩種呢?

引用:
原帖由 崖上的地獄 於 2020-9-6 03:22 PM 發表

紙上談兵,做啦
算把啦,要明的自然明,要扮唔明的,怎講都唔明

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]