• 瀏覽: 16,418
  • 回覆: 211
+8
引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-9-5 09:27 PM 發表
未遇過‘碰瓷’咩 學野
師兄,曱甴成日話齊上齊落,都唔見有香港曱甴上去深圳營救「十二瞞逃」....得把死口.....點睇?

引用:
原帖由 必佬 於 2020-9-5 10:23 PM 發表

內地好民主,聽講好似可以自費選買打靶用嘅子彈或打毒針都得?瓜咗後仲可以即刻幫手火化將啲⻣送出來
阿爺真係好體貼....讚....

他們是否不滿香港,而偷渡到台灣?

落左口供又要交國安確認, 又考慮到有的香港的法官不專業, 又沒帶回鄉卡在身要證明身份都不容易, 搞得來分分鐘要學習完背誦完毛澤東選集四卷才上庭審判都沒定。

引用:
原帖由 倉鷹 於 2020-9-5 09:49 PM 發表

講下唔𨶙比呀
最緊要昆水

引用:
原帖由 SiuAlvin 於 2020-9-5 09:13 PM 發表
再問下呢12個傻人支唔支持逃犯條例啦,答唔支持就係大陸審。
你問問題好無聊

引用:
原帖由 ax7ax 於 2020-9-5 09:15 PM 發表

即叫佢地死
你唔支持,大陸慢慢玩殘佢地
你支持,返落嚟實比黃絲黑衣批鬥,成為叛徒,分分鐘仲衰過比大陸慢慢玩
你腦袋黑心

最緊要幫佢地洗肺, 查清楚幕後黑手將啲港奸連根拔掉。

引用:
原帖由 mark_tw 於 2020-9-5 11:53 PM 發表

再搜吓隻船有冇毒品,有就精彩人生!!
有係打靶的

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-9-5 09:16 PM 發表
如果涉及埋內地國安法, 請處理埋...
一啲涉及炸彈案嘅暴徒闖入中國水域, 點知佢係咪想偷渡番大陸放炸彈呀。

引用:
原帖由 nashwan 於 2020-9-6 07:25 AM 發表

一啲涉及炸彈案嘅暴徒闖入中國水域, 點知佢係咪想偷渡番大陸放炸彈呀。
話不能亂講

引用:
原帖由 土瓜灣雙刀 於 2020-9-5 11:10 PM 發表
2020年啦,香港人好地地搞暴動搞到偷渡真係好交叉肉酸🙄 明明冇暴徒之前一片繁榮💔
咪係, 攪到亂七八糟,邊有人咁白痴打爛晒自己地方 整瓜自己地方既部份經濟未來靠呢伙福頭死得啦

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2020-9-5 10:35 PM 發表
有勞小鳳姐了

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]