• 瀏覽: 33,888
  • 回覆: 456
  • 追帖: 2
+17
出左國安法根本玩唔過,亦玩唔起,班友仲未知...

曱甴一出來,每位盛惠2000元,多謝晒佢地為政府庫房增加收入

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-9-5 03:24 PM 發表
反修例風波延續逾一年仍未平息,有網民號召明日(6日)在九龍遊行,聲稱要反對港區國安法、健康碼及促請政府回應五大訴求等。據

成2000警力應付班友又有戲睇喇,我聽日一路睇馬一路睇戲

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200905/bkn-20200905112928326-0905_00822 ...
一舉紫旗就拉9係福頭啦,dklm

成班曱甴聽日又西口西面企定定

邊個網民咁把炮,每次發起會一呼百應

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-9-5 03:24 PM 發表
反修例風波延續逾一年仍未平息,有網民號召明日(6日)在九龍遊行,聲稱要反對港區國安法、健康碼及促請政府回應五大訴求等。據

成2000警力應付班友又有戲睇喇,我聽日一路睇馬一路睇戲

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200905/bkn-20200905112928326-09 ...
聽日有乜心水??

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2020-9-5 04:52 PM 發表
聽日有乜心水??
冇刨

會唔會到時候
臨時變陣改去商場嘆冷氣
班廢人熱多陣都驚中暑

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-9-5 03:25 PM 發表
舉多啲紫色旗,其他嗰啲顏色可以唔駛舉
曱甴一掟野/照觀星筆/展示春袋革命橫額
即舉紫旗

警方應該要果斷執法

引用:
原帖由 LEE1989 於 2020-9-5 04:53 PM 發表

冇刨
開鑼日都唔刨馬

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2020-9-5 03:29 PM 發表

唔知班反對友
有無思考過呢幾點呢??

擬出席九月六日九龍大遊行須知:
1 主辦者藏頭露尾,煽動無腦者參予,去邊度揾到傴先

2 主辦者有否準備支討犯限聚令最低消費二千元先

3 遊行期間變質有人掟汽油彈,舉港獨旗、而你又在其中,因走唔切被捕。俾控以國安法內條文,最低消費坐辦三年監,及如不批擔保怎麽辦

4 未滿18歲要家人到警署,你家人有空及有錢請律師及付保費

5 如保釋都出不了 ...
問得好!👍

毒媒犯民政棍不斷將每樣事政治化,製造更多反政府市民反政府而獲取紅利(選票),香港人冷靜思考下我們需要什麼?呢d政棍為社會民生又做過什麼?不要淪為政棍利用嘅工具。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]