• 瀏覽: 2,992
  • 回覆: 34
成蟲你系咪特9英大6資產代理人姐??做keeper呀??

妖....順便做埋啦!!捐$上去大6起學校果d明星呀社團呀!!系咪用呢種方法幫特9英洗黑$系大6送$俾班貪官幹部做滲透去反中??

古天樂入國安公署!!!

真系做到中央班大老爺港澳辧國安公署鄭署長扒哂街.........

成龍偷雞唔到蝕把米

引用:
原帖由 bomdhead 於 2020-9-5 06:11 PM 發表

大小奶少有呢次竟然唔提振英哥!
Ching 可能大少奶開始腦退化, 要你提下, 佢先記得 "補提".

引用:
原帖由 高大冰凍的世界 於 2020-9-5 06:12 PM 發表

一名轉名問題攪出更多幻想
實質是幫成龍買豪宅的公司破產
而未將豪宅轉到成龍名下
買咁多年都唔轉應該查下間公司同佢有無關連

我諗你買樓 都唔會唔轉名吧

引用:
原帖由 阿乜水 於 2020-9-5 06:54 PM 發表

Ching 可能大少奶開始腦退化, 要你提下, 佢先記得 "補提".
喂~建制做左CIA呀??仲乜用老美伺服器ip???

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-9-5 06:16 PM 發表
“由於該房產目前依然在開發商名下”

其實同成龍交易左未?
係囉, 我都睇得唔係幾明, 物業屬開發商名下涉債務糾紛被強拍, 但成龍用自己公司名義持有受牽連?

畀晒錢未,畀咗錢唔轉名咁戇居,成龍唔係蠢仔嚟喎,不知佢有甚麼回應呢
開發商成龍有股份定嘞,要孭埋一份

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2020-9-5 07:15 PM 發表

係囉, 我都睇得唔係幾明, 物業屬開發商名下涉債務糾紛被強拍, 但成龍用自己公司名義持有受牽連?
可能係成龍認左頭要呢兩個單位,或者比左訂, 但實質未完成交易...

可能就咁講間公司無咩人睇, 但講成龍就會來望下單新聞...

引用:
原帖由 bomdhead 於 2020-9-5 06:11 PM 發表

大小奶少有呢次竟然唔提振英哥!
佢應該食撚左藥

擺脫不了成龍魔咒?

引用:
原帖由 songsong17 於 2020-9-5 07:21 PM 發表

可能係成龍認左頭要呢兩個單位,或者比左訂, 但實質未完成交易...

可能就咁講間公司無咩人睇, 但講成龍就會來望下單新聞...
原來成龍10幾年前做代言人賣廣告, 酬勞係呢間豪宅但發展商要求不過戶, 10幾年後今日發展商對外欠債無力清還就被強拍

咁相關稅款由那方交?

都未成交又何來是成龍的呢??

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]