• 瀏覽: 4,291
  • 回覆: 31
+5
印度呢家既處境,經濟下滑全球第一、疫情趨勢月底超過美國、周邊國家幾乎全面開拖、內部10億人壓制4億人、仲有蝗災水災

但係就冇人講「印度崩潰」,而且仲以為佢好掂咁

引用:
原帖由 starr 於 2020-9-4 09:37 PM 發表
印度呢家既處境,經濟下滑全球第一、疫情趨勢月底超過美國、周邊國家幾乎全面開拖、內部10億人壓制4億人

但係就冇人講「印度崩潰」,而且仲以為佢好掂咁 ...

因為……不值一提!

引用:
原帖由 starr 於 2020-9-4 09:37 PM 發表
印度呢家既處境,經濟下滑全球第一、疫情趨勢月底超過美國、周邊國家幾乎全面開拖、內部10億人壓制4億人、仲有蝗災水災

印度近數百年來一直是鬼畜的殖民地,現所謂的獨立亦只是虛幻的半殖化,時至今天印度仍甘為鬼畜所利用。。。
仲然再亡國分裂亦是自取的,又有何可言。。。

印度有西方國家諸神眷顧,點會崩潰,除非諸神崩潰先……

睇佢表演電單車層層疊,都費事理佢啦,同優秀黃畜一樣,輕度弱智。

你會唔會講阿富汗崩潰?

唔會,除非大地震。

引用:

WFC 🤷🏻‍♂️

一件精神異常的你會話佢精神唔好?🤔🤔

引用:

香港的垃圾傳媒如何放焦點的問題.

唔洗心急,指日可待

因為"崩潰" 一定要係中共先有人轉載。

都衰到貼地, 冇得再衰。

引用:
原帖由 cctat 於 2020-9-4 10:40 PM 發表
因為……不值一提!
印度已經係第五大經濟體,有航母、有核蛋、人口接近14億,美俄歐都要畀面佢,點會不值一提呢?

我反而覺得中文社群輿論凶險,主要都係台灣省未統一,偽政權有龐大力量抹黑中國,仲引誘西方加入。所以一日未完成統一,輿論環境都好難改善。

引用:

比個負你。印度根本未好過。何來崩潰?
印度地方勢力大過中央。。。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]