• 瀏覽: 86,260
  • 回覆: 7
  • 追帖: 6
+8
一於反抵制, 連小米、騰訊、阿里爸爸都應該唔再使用外國晶片, 邊個再用就係漢奸走狗, 愛國人士亦應抵制一齊含有外國晶片嘅產品同服務

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-9-4 03:20 PM 發表

漢奸走狗唔係你去定義嘅, 萬一中國被迫打仗你就會知道點先算漢奸, 因為一打仗會先殺曬D仆街漢奸, 果D日日𠵱牙鬆槓對國家冷嘲熱諷嘅懵L大禍臨頭都未知. ...
唔係我定義, 係會自己SHOW出嚟, 例如咩叫中國被迫打仗, 美帝亡我之心不死, 單憑美國肺炎呢單嘢害我數萬同胞已經要開戰, 更何況解放軍勝之必勝, 而家絕對係亮劍嘅時候

引用:
原帖由 behappy1997 於 2020-9-4 07:59 PM 發表

漢奸黃黑仆街有本事就唔好用中國嘢,唔好飲中國水,唔好是中國給農產品。黃黑仆街狗死全家
絕對同意, 所以無論小米、騰訊、阿里爸爸都應該唔再使用外國晶片, 邊個再用就係漢奸走狗, 愛國人士亦應抵制一齊含有外國晶片嘅產品同服務, 否則仆街狗死全家

引用:
原帖由 安迪2000 於 2020-9-4 07:52 PM 發表

甘樣的邏輯,美國人可能連底褲都沒有得穿喔,美國大選的宣傳物品,全部都系中國浙江製造,咁點算?美國人賣國嗎?
美國民主制度令社會敗壞, 所以容得下美奸, 但我天朝中國, 係習主席英明領導下, 容不下資敵漢奸

要全面封殺外國晶片,小米、騰訊、阿里爸爸都唔可再使用外國晶片, 邊個再用就係漢奸走狗, 愛國人士亦應抵制一齊含有外國晶片嘅產品同服務, 否則仆街狗死全家

引用:
原帖由 win9876432 於 2020-9-5 01:29 PM 發表

傻仔,小米、騰訊、阿里爸爸一向就係用中國稀土製造嘅晶片,同中國台灣省生產嘅晶片。
睇見啲漢奸真係火滾,講呢啲說話一啲都唔羞恥,台灣省到而家都唔肯接受一國兩制,仲不斷買美帝軍火,身為中國人,點解仲要買佢哋晶片益台灣省民?唔通你想佢哋賺到盆滿缽滿之後轉頭用嗰啲錢繼續買美帝軍火,令台海浮滿解放軍嘅屍體你先開心?

引用:
原帖由 win9876432 於 2020-9-5 01:52 PM 發表

傻仔,中國台灣民進黨買咗啲美國野最後都係俾中國大陸充公歸入軍庫,幫下手叫民進黨唔少成日撞爛啲飛機喇,搞到大陸軍庫又少咗啲戰利品。
充公美帝呃台灣省嘅二流軍備做乜九?死漢奸講嚟講去,都係要益台灣省賺錢然後買軍火殺解放軍, 民進黨畀幾多狗糧你食?

引用:
原帖由 win9876432 於 2020-9-5 06:08 PM 發表

充公黎起博物館都好嘛,幫下手都叫民進黨瞄準啲,唔好次次打錯自己啲漁船喇,冇人話過你知咩?傻仔。
講嚟講去原來都係死漢奸, 你老母係咪中國人?你老豆係咪中國人?你老豆老母點解生到你隻美狗出嚟一定要食民進黨狗糧咁賤格

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]