• 瀏覽: 3,462
  • 回覆: 5
+2
引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-9-4 11:26 PM 發表

恐怕佢地奪到權,老解宣佈唔供電俾香港+炸左青山發電廠同南丫島發電廠,恐怕已經要投訴......
佢地一無冷氣就"亡國"架啦.......
無姐姐洗廁所都搞唔掂🤔🤔

引用:
原帖由 財閥政治 於 2020-9-5 08:14 AM 發表

所以話 "曱甴要從小培養" 呢句話 , 佢地真係做到左 ...

反而董伯伯就真係老朦董 , 又 "校本條件" 又 "通識自訂教材" ,
連官方教育資源都送埋比人 , 真係唔食屎有假 ...
...
下面黃棺員推介時講到完美,教育唔咁快見到成效,教肉局夠膽死講傷港係三權分辣咁多年,有冇人提出質詢?🤔🤔

引用:
原帖由 三級警司 於 2020-9-5 08:55 AM 發表

最重要一句,就是法西斯是對共產主義崛起的反動,罵共產黨是法西斯豈不是跟敵人同化?
班靚仔唔好好讀書根本就無概念,什麼法西斯/共產/社會/資本主義通通唔識🤔🤔

引用:
原帖由 三級警司 於 2020-9-5 10:40 AM 發表

偉大的衛國戰爭時期,獨國人為解決兵源不足,以「對抗布爾什維克」為旗幟招募佔領區甚至是POW加入SS

於是連天竺人加入了SS,也有鮑斯當了天竺汪精衛
https://live.staticflickr.com/4355/36101048914_ ...
長知識🙏🙏

引用:
原帖由 財閥政治 於 2020-9-5 05:53 PM 發表

佢地梗係唔知拉 ... 佢地更加唔會 "勇武" "假新聞" 係納粹起家之始 !!!
無錯 , 納粹根本就係班納粹既祖師爺 !!! ...
一班腦殘收錢講革命,笑死唔笑死🤔🤔

引用:
原帖由 財閥政治 於 2020-9-6 06:43 PM 發表

講真 , 我都係馬後炮 ... 問題係佢係政治人物 , 就應該考慮到 !!!
只可以話香港官員真係政治訓練不足 , 以前港英政府警察有政治部 ,
好似都直通英國 , 香港班本土官員根本學唔到野 ... ...
講棺正字。。。。0分🤔🤔

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]