• 瀏覽: 2,227
  • 回覆: 37
因修例風波引發的社會衝突令本港秩序大亂,終審法院前常任法官烈顯倫繼年初批評法院對禁蒙面法的判決後,今早(3日)再於報章發...

香港司法淪為暴徒脫罪工具,十分可恥。

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200903/mobile/bkn-20200903122436831-0903_00822_001.html

一班外籍狗官,定時炸彈,你吹佢唔漲。。

引用:
原帖由 貝才貝才 於 2020-9-3 13:08 發表
因修例風波引發的社會衝突令本港秩序大亂,終審法院前常任法官烈顯倫繼年初批評法院對禁蒙面法的判決後,今早(3日)再於報章發...

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200903/photo/bkn-20200903122436831-0903_00822_001_01b.jpg?20200903125055

香港司法淪為暴徒脫罪工具,十分可恥。

新聞來源連結 ...
司法混亂,造就香港黑暴不斷

如果野上官非, 用一個藉口換走黃法官

私法毒辣 害人不淺

好彩仲有正義烈顯倫, 出嚟屌柒馬道立呢條L樣.

退休法官仗義執言。
香港司法界唔好再做駝鳥。

引用:
原帖由 48429876 於 2020-9-3 01:10 PM 發表
一班外籍狗官,定時炸彈,你吹佢唔漲。。
睇下幾時比天收。

黃官就係想香港沉淪!
除非可以設立法官監察機制,
否則法律就係對呢班假髮狗無乎!

引用:
原帖由 平常的人 於 2020-9-3 01:10 PM 發表

司法混亂,造就香港黑暴不斷
要問下班官究竟係服務暴徒定服務市民?

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2020-9-3 01:16 PM 發表
如果野上官非, 用一個藉口換走黃法官
我地普通市民邊度話得事。

On 9,法庭睇證。唔通聽你講咩判案呀

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2020-9-3 01:21 PM 發表
私法毒辣 害人不淺
班官以為幫佢地,其實害死班優秀既細路。

引用:
原帖由 banjo. 於 2020-9-3 01:25 PM 發表
好彩仲有正義烈顯倫, 出嚟屌柒馬道立呢條L樣.
大把人想叼柒佢,只係敢怒不敢言。

引用:
原帖由 山上的天才 於 2020-9-3 01:33 PM 發表
黃官就係想香港沉淪!
除非可以設立法官監察機制,
否則法律就係對呢班假髮狗無乎!
呢次暴亂就知英國佬埋左幾多炸彈系香港,真係要慢慢拆。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]