• 瀏覽: 5,296
  • 回覆: 131
+5
引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 04:57 PM 發表

你除咗喺鏡頭面前見到佢仲有咩?
你呢D嗎叫小人之心囉
人地全程留在武漢救人
直至疫情舒緩呀

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 05:08 PM 發表

好多革命失敗嘅國家都出現咁現象架啦大朋友~
你讀咁多書唔係唔知呀哇~
and你想岔開咩話題都俾啲深度吖~
就咁講聲1大堆囡
赤共匪黨乘亂而起文革大躍進67輸出顏色革命恐襲香港老解旗兵系統性貪腐收編老黑錢權交易你唔講~ ...
呵咁簡單嘢你都唔識講?!你話咁強調民主人權法治,美國做埋啲咁矛盾你都撐?!

你講到咁有道德嘛。中共本身專制係做出來都係咁專制啦。又點呢?!佢輸出革命都係攞明專制啦。因為佢係咁嘛。

你眼中中共係咁賤就擺明咁賤。但好過美國成日標榜自己係民主人權法治呢啲道德高地就成日做埋同中共一樣的行徑。咩標準呀?!

原來民主支持獨裁,干預司法呢啲行徑原來係你的普世價值呀?!

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 05:16 PM 發表

你即係全程跟住佢咁意思啦吓哇?
無需全程跟住先知道

唔只佢
內地大把人自願入災區救災
就算唔係醫護
都自願做運送物資的跑腿
甚至出埋自己私家車
火神山亦是各方配合
才可十日完成的

一場美國肺炎
盡顯中國人光輝的一面

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 05:15 PM 發表

你之前quote佢地果兩段嘢都係做咗好過冇咁上下意思
超哥今朝上電台接受訪問
有詳細技術講解
建議上網聽返
事實係
袁許係專家組成員, 梁唔係
袁許話有用

SIMPLE

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 05:28 PM 發表

有咩兜唔兜?
人地由奴隸制度隔離主義到投票權到商界職場官場文化界娛圈各領域執牛耳選埋國家元首
你全面壓制下自吹自擂90%滿意
同禁室培慾話係真愛冇分別
同埋提提你脫貧標準係4千人仔咋~
講緊年收入,而家6億人1千個月9億人2千5個月
13億人5千個月
吹噓嘅日子完了 ...
90% 滿意係 ... 報告由三名哈佛大學的中國研究專家撰寫

哈哈 ...

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 05:39 PM 發表

搵唔搵到又點
根本check唔check check咗中唔中都係全民戴罩捽手架啦
而家情況專家都話病毒長期存在
預料年尾會再爆
年尾去遊埠你話我聽係咪咁做?
咁你話我聽分別在那裏? ...
不如你話生又點死又點喇 ...

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 05:28 PM 發表

有咩兜唔兜?
人地由奴隸制度隔離主義到投票權到商界職場官場文化界娛圈各領域執牛耳選埋國家元首
你全面壓制下自吹自擂90%滿意
同禁室培慾話係真愛冇分別
同埋提提你脫貧標準係4千人仔咋~
講緊年收入,而家6億人1千個月9億人2千5個月
13億人5千個月
吹噓嘅日子完了 ...
井蛙,中國每年出外留學百幾萬人,美國已經佔超過三十萬,2018年去外國旅遊人數1.5億,仲禁咩室吖,大陸人出外旅行隨時多過你啦
同你講咗話係外國機構做嘅民調又話自吹自擂,唔該你唔怕送中就得閒親身上去見識吓,唔好坐喺井裡面睇埋哂D毒果就以為好了解中國國情,愈係咁就只會個井愈深愈係變呆子井蛙呀

引用:
原帖由 vanga 於 2020-9-4 05:41 PM 發表

90% 滿意係 ... 報告由三名哈佛大學的中國研究專家撰寫

哈哈 ...
同呢D井蛙討論好易激死人架

引用:
原帖由 zhangan 於 2020-9-4 05:47 PM 發表

同呢D井蛙討論好易激死人架
非常開心就真

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]