• 瀏覽: 5,354
  • 回覆: 131
+5
引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 03:54 PM 發表

呀大朋友
重點咪俄佬出錢賄選
好多呢貪腐竊國總統被推翻
革命政府上場後先知佢仲衰架啦
同埋重點係你地講咩題目都扯去第度
然後話你地離題果啲係重點囉 ...
呵 小朋友美佬咪又出聲推個獨裁佬出來去打壓人民呀!

你標榜啲咩「普世價值」呀。原來民主係支持獨裁?!

美國標榜人權自由民主做又做埋呢哦嘢?!咩「普世價值」呀?!咁矛盾嘅。你又睇唔睇重點呀?!

仲有尼加拉瓜同美國兇國際刑事法庭都回唔到呀。法治?!

小朋友讀多啲書啦。

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 04:51 PM 發表

你覺得人地講嘢有問題
淫匯太公果啲唔去訪問佢澄清?
去插爆佢吖嘛~
你唔係話我知淫匯太公係黃呀哇~
哈哈 ... 我幾時話過我覺得你伯娘講嘢有問題呀 .... 哈哈

我話佢 9 UP 之嘛, 即係和你一樣嗟, 帶比大家好多歡樂添

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 04:49 PM 發表

乜呢度好cheap咩?
colduled hassaring and epungxing arvesdarial pitcipantars ?
你講嘜春啊?

我俾面你,覺得你係成個香港討論區,最唔講道理,最反共,最終Boss!

我驚你收咗皮,正義得到勝利,真理得到勝利,香港討論區,要ending咋!

引用:
原帖由 Newpopcorn 於 2020-9-4 02:58 PM 發表

佢支持美國差人殺人, 但香港差人掂下D曱甴都唔得, 香港曱甴同美國差人都矝貴D, 漢奸邏輯.
佢邏輯你總之係民主鼓油條法幾惡冇問題 警察亂X殺人冇問題 抗疫失敗死幾十萬人都冇問題 正常人點明

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 04:55 PM 發表

大方向咪而家做咁多冇用囉
搵D雞毛蒜皮小瑕疵冇意思
今朝梁子超都係咁意思
袁, 許 ... 都話有用
梁係乜水, 政府專家?
哈哈

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 04:57 PM 發表

美帝係1個槍枝滲透率好高嘅國家
我話知佢高定低喇

總之美狗互射 ... GOOD 呀

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 04:57 PM 發表

你除咗喺鏡頭面前見到佢仲有咩?
佢真係全程在災區工作呀
點只鏡頭前呀
你地真實戰架

你估係泛民D影帝咩

引用:

美帝係1個槍枝滲透率好高嘅國家
呢個嗎係問題囉

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 03:02 PM 發表

我不嬲都喺個井外面
你係咪想話外國學生仔做民調較可信
因為大6人見係外國機構就唔驚俾赤共查到算賬?
and BLM係假借George Floyd事件嘅黑人民權運動
事實上黑人權利已非常好
George Floyd同條黑警本身係識亦有私怨
黑警亦立即被炒&拘控
呢啲都係香港黑警喺西隧口虐殺的士佬後做唔到的 :l ...
黑人權利非常好 哈你比在美黑人仲清楚

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 04:58 PM 發表

係依法
依又好不依又好
最緊要美狗互射

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 04:14 PM 發表

好多黑人都唔認同班BLM
只係啲最底層廢黑出嚟打人搶嘢
同你1般見識,但佢地有資格選總統
你就得幾個民族花樽擺喺人大囉 ...
你講就係?原來連心都盲
民主咗百鳩幾年,都仲要遍地開花BLM呀仲兜
管理十幾億人口,可以超過9成人口滿意,國家發展迅速,話之佢花瓶好吉祥物好,最緊要人民滿意👍
選個黑人做總統,但係一D都改善唔到黑人被歧視同被欺壓,有鬼用咩,係連花瓶都不如呀

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 04:55 PM 發表

大方向咪而家做咁多冇用囉
搵D雞毛蒜皮小瑕疵冇意思
今朝梁子超都係咁意思
on9 點解冇用呀
搵到少隱形病人
就叫冇用呀
未做之前
邊個夠敢講係咁少呀
馬後砲
D所謂專家

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]