• 瀏覽: 5,348
  • 回覆: 131
+5
引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 02:42 PM 發表

初初我睇到都有保留
連公安車都要幫手執咸魚
但後來專家研究和病例證實襲擊心臟
證明早期病發周街仆街死非虛
你又1句曱甴文宣便打發掉?
咩專家? 黃色磚家團呀? 全世界都冇係硬屈大陸, 係油麻地我親眼睇住個仆街曱甴攤係地另一隻拍片, 差人差不多到就兀起身走九左去, 心臟? 黑色心臟呀?天理循環, 咁做假法冇人會再信, 曱甴造假已衰過你口中嘅赤共!!!

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 02:32 PM 發表

又如何?
又唔見你去選?
人地係民選總統
證明冇歧視
and奧巴馬冇救雷曼
白人警察黑白都殺
黑人警察都係
白人警察黑人都殺
咪on9 啦
😆😆😆

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 02:27 PM 發表

邊個叫佢離開安全嘅台灣
唔怪得之舐嘢啦~
😆😆
有幾宗呆灣居民離開呆灣
去到別國
到步時檢測立即確診呀

你扮睇唔到呀
個個咁啱得咁蹺在飛機上感染呀
😆😆😆

引用:
原帖由 路過的人_甲 於 2020-9-4 02:55 PM 發表

白人警察黑人都殺
咪on9 啦
😆😆😆
佢支持美國差人殺人, 但香港差人掂下D曱甴都唔得, 香港曱甴同美國差人都矝貴D, 漢奸邏輯.

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 03:11 PM 發表

大部份美警都係俾黑人射殺
一年黑人殺左幾多個白警
一年白警又殺左幾多個黑人呢?

相信你都有答案

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 03:13 PM 發表

你應該聽吓今朝Dr.Chan電台接受訪問講檢測代表乜
and台灣佬中間係去過日本,染病源頭係1個科學問題,需要由科學家去說唔係你去說
唔只呢宗呀
係有多宗呀

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 02:54 PM 發表 

雖然你唔知咩叫常理
但我請你唔好造謠

1970年智利總統選舉是於1970年9月4日舉行的智利總統選舉。「人民團結」聯盟的薩爾瓦多·阿葉德在選舉中取得36.3%選票成為最高得票人,但由於得票率未過半數,需由國會在得票率最高的兩位候選人中投票選出最終總統人選。愛德華多·弗雷·蒙塔爾瓦和其創辦的基督教民 ...
哈 大家都有攪 但記住呀 美國捧個係獨裁友!記住係獨裁友呀!皮略切特去推翻個民選總統呀,你睇清楚日後事件發展啦。

埋你link 你睇吓啦,講啲唔講啲。
https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/1973年智利政變

「美國中央情報局(CIA)於2000年11月13日公佈了第三批,也是最後一批有關智利70年代初期政局的解密文件[9]。文件中顯示,美國情報機構在智利1973年發生的軍事政變中,曾秘密資助政變發動者皮諾切特。美國在智利1973年9月11日軍事政變的前3週,決定拿出100萬美元作為反對阿連德勢力的活動資金。也正是由於美國情報機構的介入才導致了一場流血政變,阿連德本人最後也慘遭殺害。」

美國咁標榜民主人權會支持個獨裁友呀?!咩標準呀?!睇重點啦!小朋友。

話人造謠。你衰衰地都睇吓維基啦。你打一大段嘢仲要打啲唔打啲我唔知咩?!屈我造謠呀

仲有美國攪尼加拉瓜民主總統支持個獨裁友攪政變呀,仲係人國家港口放水雷單嘢 國際法庭判咗美國衰咗呀,美國啱啱又兇個國際刑事法庭呀。

咩法治呀?!選擇性失明。

話你井底之蛙啦

引用:
原帖由 .任展鑾. 於 2020-9-4 03:43 PM 發表

呼吸系統專科醫生梁子超今日(4 日)接受電台節目訪問時,表示現時本地暫時平均 60,000 人之中就有 1 宗陽性個案,數字不算高,不過當中也反映疫情未受控,預計數星期後方見「零確診」」情況。被問到兩宗於全民檢測後發現之新確診個案有否傳染性,他認為暫未有資料顯示他們是否有抗體,需要在醫院接受進一步檢驗方有答案。可是,他也提核糖核酸最大問題是發病後仍間歇性存在,有些個案發病後 12 個星期仍 ...
咁你想表達D乜呢?
想話所有呆灣的輸出個案
都是這樣的呀

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]