• 瀏覽: 2,149
  • 回覆: 17
2020年9月2日太平洋夏令時上午12:03 美軍加利福尼亞州範登堡空軍基地 再次發射一枚民兵3洲際彈道導彈, 目標不詳
美國佬似發老脾咁喎, 洲際導彈好少會試射.
https://www.youtube.com/watch?v=sweV0pubNeM進入香討影片區

美國民兵三的命中率
好像每年食團年食的抽獎一樣

美軍遍佈全球,根本用唔著洲際導彈

引用:
原帖由 starr 於 2020-9-3 01:12 AM 發表
美軍遍佈全球,根本用唔著洲際導彈
師兄, 主要系測試長程核打擊力量

引用:
原帖由 高大冰凍的世界 於 2020-9-3 12:03 AM 發表
美國民兵三的命中率
系咩?? 你有咩數據分享下? 師兄連洲際導彈作用系咩都未知??
比埋數據你啦, 以下全部都可以裝核彈頭, 核彈頭, 核彈頭, 核彈頭, 精度幾高並不是主要, 例如打"總統山", 就算導彈唔準偏離圓周450米上空自動引爆, 當量47.5萬噸TNT(日本吃果兩個當量係1.5萬噸同5萬噸)
#白楊-M, 射程10500公里, 精度少於90米
#民兵-3, 射程13000公里, 精度185~450米
#東風41, 射程14000公里, 精度100~200米

引用:
原帖由 高大冰凍的世界 於 2020-9-3 12:03 AM 發表
美國民兵三的命中率
無腦可憐仇美撚

美帝試下向白令海方向射,俄佬當來襲導彈視為核攻擊!即時還你拖!

嚇唬人囉。

雖然洲際係好少試射,但係佢除咗呢支垃圾仲有乜嘢可以射?難道佢有東風反艦導彈,或者超音速導彈可以試射嗎???

引用:
原帖由 巴鼠阿叔 於 2020-9-3 10:26 AM 發表
雖然洲際係好少試射,但係佢除咗呢支垃圾仲有乜嘢可以射?難道佢有東風反艦導彈,或者超音速導彈可以試射嗎???
民兵3每年都射幾次,訓練,演習,檢查一次過

引用:
美國民兵三的命中率
咪係囉,垃圾民兵3實唔中目標,明明想射長安街變咗中四、五環都未定,軍政高層實無事,係死都死平民姐

引用:
原帖由 海灣強勁的桌布 於 2020-9-3 02:56 AM 發表

無腦可憐仇美撚
咁閣下一定係親尾🐶

引用:
原帖由 煩Q死 於 2020-9-3 01:24 PM 發表

咁閣下一定係親尾🐶
美狗做奴隸的對主人絶對忠誠

唔射就過期,好自為知

引用:
美國民兵三的命中率
點會?
先射出,後畫靶,一定準備命中目標!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]