• 瀏覽: 7,676
  • 回覆: 46
少d轉載這類路邊社新聞..

引用:
原帖由 摸胸.呻吟鬼上身 於 2020-9-2 09:43 PM 發表
https://youtu.be/jZLNzBxjMvo
一架J20可以遙控多架AI系統無人機,新AI空戰,問阿三點頂

阿三究竟哪來的勇氣呢?

引用:
原帖由 亞裔閹割犬1842 於 2020-9-2 05:45 PM 發表
與咖喱系開戰,最緊要快速!殺、殺、殺!
肺炎強姦犯3哥還要來射精繁殖的

引用:
原帖由 回到解放前 於 2020-9-2 04:29 PM 發表
支拿最鍾意將D野調轉講
實情係點大家可以估到
點夠你契哥勁死咗廿幾人被俘幾十人都可以叫大勝

引用:
原帖由 回到解放前 於 2020-9-2 05:43 PM 發表

支那人比人講兩句就發爛渣
呆灣化膿L被點出真相即發爛渣

幾張硬照加上旁白,全部都係口講口賠,中印雙方都係咁做
中印邊境究竟係乜嘢地方?點解冇影片流出?戰地記者去咗邊?
定係官方唔想公佈真相,各自吹水向國民交代,總之以和為貴

可悪印度插L晒旗示威喎

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-9-2 03:53 PM 發表

理得佢真假,好似睇AV咁,精神自瀆完咪算,你喺要話條女扮high 又話借位, 幾冇引

引用:
原帖由 lyk898 於 2020-9-2 03:51 PM 發表
好似話有歐美軍隊介入,全部俾中國軍隊消滅埋,全世界都震驚,瀨屎又瀨屎,而家歐美連一個士兵都冇,國防真空,特朗普驚呼中國不可戰勝
好似話我軍死了93兵 有片流出解放軍被打到下跪

引用:
原帖由 回到解放前 於 2020-9-2 05:43 PM 發表

支那人比人講兩句就發爛渣
咁唔係點叫渣哪人

引用:
原帖由 rambotam2008 於 2020-9-2 06:16 PM 發表
使乜你啲曱甴講嘢呀 831死十件八件 班友都盲目信㗎啦 只要對中國不利 全部都要信 只要對中國有利 全部都係假 同印度開戰嘅嘢 咪等官方消息囉 1962年都可以打贏 今時今日點可能打唔贏 美國海軍都要掉頭走啦 根本完全唔擔心 係啲曱甴成日講嘢激你哋 千祈唔好中計 ...
咁叻就射美軍射 兩三日又喺台灣上空飛來飛去
支持台獨 點解中國仲唔出手啊?睇到眼火爆呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]