• 瀏覽: 35,534
  • 回覆: 482
  • 追帖: 1
+23
老外拍得太多英雄主義槍戰片,現實中隨時代入了角式

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-9-2 12:48 PM 發表
美國總統特朗普前往威斯康辛州基諾沙市視察的前一天,西岸洛杉磯縣周一也有一名黑人被警察從背後開了二十多槍斃命。死者家人周二講述事發經過,要求當局徹查真相及追究責任。消息傳出後,當地有民眾上街示威表達不滿。今次事件再一次激化警民之間的矛盾,恐怕會令反警暴示威浪潮進一步升級。

此案死者的29歲黑人男子基茲(Dijon Kizzee)。他於周一下午在洛杉磯縣威斯蒙特住宅區街上騎單車,兩名警員駕巡邏車經過 ...
黑犯民有冇叫米國解散警隊、米國政府暴政?叫外國政府制栽米國?

解散美國警隊,刻不容緩

唔怪得唔出口防暴用品俾香港啦,一個黑人都廿幾槍,幾多子彈都唔夠用,留返來打自己國民。

黃屍犯民妓協乜都唔知唔評論

黃狗呀,睇撚下乜嘢叫種族歧視啦,大陸56個民族架,吊你老母

引用:
原帖由 tam_n 於 2020-9-2 01:00 PM 發表
N年來嘅美國歷史證明就係咁㗎。
印地安人都殺到絕種
宜家未殺黑人囉
唔係做乜引入咁多黑人

引用:
原帖由 令狐椒 於 2-9-2020 13:30 發表
所謂熱愛民主自由的西人.

成日把人權掛嘴邊的西人一向虛偽無恥.
現在看來,社會主義可信性更高。

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-9-2 12:48 PM 發表
美國總統特朗普前往威斯康辛州基諾沙市視察的前一天,西岸洛杉磯縣周一也有一名黑人被警察從背後開了二十多槍斃命。死者家人周二講述事發經過,要求當局徹查真相及追究責任。消息傳出後,當地有民眾上街示威表達不滿。今次事件再一次激化警民之間的矛盾,恐怕會令反警暴示威浪潮進一步升級。

此案死者的29歲黑人男子基茲(Dijon Kizzee)。他於周一下午在洛杉磯縣威斯蒙特住宅區街上騎單車,兩名警員駕巡邏車經過 ...
黃屍曱甴盡快返美國啦!!你哋主人嘅公安幾咁克制,對單車L路權L只打廿槍咋!

你叫黑暴黃畜情何以堪

警暴都不止,係謀殺。

香港傑青最嚮往嘅美式民主同自由

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-9-2 12:48 發表

香港警察好仁慈了!

引用:
原帖由 bbfc5586 於 2-9-2020 13:37 發表

印地安人都殺到絕種
宜家未殺黑人囉
唔係做乜引入咁多黑人
鮑里斯重話不要對殖民歷史心懷愧疚!
殘害世人,都重話無問題。
參見:英國首相鮑里斯親自教育民眾:不要對英國殖民歷史心懷愧疚

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 2020-9-2 01:28 PM 發表

仲特訓?請一萬個美國警察來香港直接上街執勤啦
師兄,呢種外勞我舉腳讚成。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]