• 瀏覽: 35,546
  • 回覆: 482
  • 追帖: 1
+23
完全不明點解要開咁多槍

難以確定那一粒子彈令疑犯喪命

20幾槍
個背頂唔頂得晒rip
點解傷港暴徒攪咁耐先開得幾槍

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2-9-2020 12:55 發表
要美式民主自由梗要付出代價
看來真是一個以惡為榮的民主世界喔!
可持續發展?No!No!No!可持續殺人就真!
人類清除計劃?所以向黑人下手?又不見幾個白人被槍殺?
說與種族歧視無關真係無人相信。

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2020-9-2 12:52 PM 發表
 背後開了二十多槍斃命 換咗幾多次magazine先開到二十幾槍 
兩警員共開二十多槍,即係清夾先停啦

所謂熱愛民主自由的西人.

成日把人權掛嘴邊的西人一向虛偽無恥.

大老美種族主義
送香港曱甴過去感受下
記住亞裔係美國地位仲低過黑人

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2020-9-2 12:52 PM 發表
背後開了二十多槍斃命 換咗幾多次magazine先開到二十幾槍  

9mm-33 rounds

二十鎗, 想唔死都難!

有色人種可前往華盛頓國會山莊推翻白人政權 佔領華爾街行動 政治 經濟 下重手

Black Lives Matter

20槍又真係太過份,好明顯係怕佢唔死得

其實殺一個人洗唔洗二十槍?係都要淝晒啲子彈架咩?

香港D人權組織呢個時候又死撚晒

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-9-2 12:48 PM 發表
美國總統特朗普前往威斯康辛州基諾沙市視察的前一天,西岸洛杉磯縣周一也有一名黑人被警察從背後開了二十多槍斃命。死者家人周二講述事發經過,要求當局徹查真相及追究責任。消息傳出後,當地有民眾上街示威表達不滿。今次事件再一次激化警民之間的矛盾,恐怕會令反警暴示威浪潮進一步升級。

此案死者的29歲黑人男子基茲(Dijon Kizzee)。他於周一下午在洛杉磯縣威斯蒙特住宅區街上騎單車,兩名警員駕巡邏車經過 ...
點解啲黃狗毒果轉貼完唔出嚟吠吓?
怕主人制裁無狗糧食?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]