• 瀏覽: 35,504
  • 回覆: 482
  • 追帖: 1
+23
加油 遍地開花

引用:
原帖由 rtrtrt2006 於 2020-9-2 01:17 PM 發表

平等與自由?白人只是跟你開開玩笑而已!別當真喔~!
佬美暴動全封閉,
疫情都唔講死幾多啦,
自由國家?言論自由?
呸⋯⋯

來生不做美國黑人

香港警察應該學嘢,呢啲先係國際標準。

違規踩單車要打20槍,按呢個國際標準,香港日日起碼要死幾千人,利多於弊,係一件好事

點解唔射華人,太可惜

叱D咪係美國標準囉. 香港警察真係要學一下啦. 

下次用百粒子彈的了

RIP

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-9-2 12:48 PM 發表
美國總統特朗普前往威斯康辛州基諾沙市視察的前一天,西岸洛杉磯縣周一也有一名黑人被警察從背後開了二十多槍斃命。死者家人周二講述事發經過,要求當局徹查真相及追究責任。消息傳出後,當地有民眾上街示威表達不滿。今次事件再一次激化警民之間的矛盾,恐怕會令反警暴示威浪潮進一步升級。

此案死者的29歲黑人男子基茲(Dijon Kizzee)。他於周一下午在洛杉磯縣威斯蒙特住宅區街上騎單車,兩名警員駕巡邏車經過 ...
建議署長邀請美國警務人員到港特訓香港警察。

我想看看政棍同yc的反應。

引用:
原帖由 boymeetsgirl 於 2020-9-2 12:48 PM 發表
美國總統特朗普前往威斯康辛州基諾沙市視察的前一天,西岸洛杉磯縣周一也有一名黑人被警察從背後開了二十多槍斃命。死者家人周二講述事發經過,要求當局徹查真相及追究責任。消息傳出後,當地有民眾上街示威表達不滿。今次事件再一次激化警民之間的矛盾,恐怕會令反警暴示威浪潮進一步升級。

此案死者的29歲黑人男子基茲(Dijon Kizzee)。他於周一下午在洛杉磯縣威斯蒙特住宅區街上騎單車,兩名警員駕巡邏車經過 ...
香港開一槍打黑暴已經咁大件事,人地開廿槍都係小問題!

前一段時間。美國有個華人。八十歲左右,都比人放火燒。吳彥祖出花捉人。。聽講系黑人。

違規踩單車就被警狂射20槍

引用:

香港警察冇柒用,黃屍曱甴最仰慕的美國警察!我都希望香港警察可以學習!

引用:
原帖由 Mayo 於 2020-9-2 01:26 PM 發表

建議署長邀請美國警務人員到港特訓香港警察。

我想看看政棍同yc的反應。
仲特訓?請一萬個美國警察來香港直接上街執勤啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]