• 瀏覽: 11,844
  • 回覆: 176
+2
引用:
原帖由 ridinghood 於 2020-9-2 07:58 AM 發表
其實班曱甴成個腦已經混亂到唔知自己想點,佢地日日沉溺於自製恐懼,咁既人生真係好精彩?悲哀!!!!
佢地做所有事都政治化和陰謀論。毫無專業可論

一向以為採樣員都需要做核酸檢驗,如果冇做就容易造成漏洞

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-9-2 10:04 AM 發表

自己梗係帶口罩同洗手
傻既先靠驗

驗咗無事就唔駛帶口罩同洗手?
叫雞梗係載套,但會保證唔染性病咩?

驗過愛滋無事叫雞就唔使戴套?

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-9-2 09:22 AM 發表

唔岩聽既報導就唔信係真?
唔啱聽嘅政策就係勞民傷財?但有人覺得係德政喎,你哋說好的民主自由呢?

錢錢錢最現實,自願有什麽問題?你怕就唔好去,不要用曱甴思維去呼籲去杯割全無做人道德,重話做黑心醫護工會真正凹家鏟醫管局員工。

廢話中的XO,  擔心就咪七做啦,  政府用槍指住你咩. 
人渣.

「只為錢來做」 採樣員稱不會受檢 !

有乜L嘢出奇,
黃畜黑護都是一L樣,
為錢來做!

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-9-2 10:24 AM 發表

就係囉
驗唔驗都係要帶套
咁驗黎做乜?

點解全民唔駛驗愛滋?
點解?因為你可以避免同人有性接觸,但你唔可以避免同人同處一室呼吸

又化名,香港有言論自由,何不出真名,又要威又要帶頭盔。

引用:
原帖由 12345六 於 2020-9-2 06:09 AM 發表
笑死人。

一邊覺得替市民採樣有感染風險好驚,
「只為錢來做」但工作完畢事後自己唔檢測,
覺得自己中招之餘周圍播毒都無所謂?

曱甴思維真係無人能敵,
真係讀屎片令港人對醫護專業失去信心,
不如早 D 開放輸入外國醫護人員啦。 ...
外國醫護例如

引用:
原帖由 12345六 於 2020-9-2 06:09 AM 發表
笑死人。

一邊覺得替市民採樣有感染風險好驚,
「只為錢來做」但工作完畢事後自己唔檢測,
覺得自己中招之餘周圍播毒都無所謂?

曱甴思維真係無人能敵,
真係讀屎片令港人對醫護專業失去信心,
不如早 D 開放輸入外國醫護人員啦。 ...
好正常,坐喺港大疾控中心做嗰個總監都係咁講,咁佢下便啲靚咁講都好正常
呢啲咪就係叫做專業囉

想食飯又驚哽死

引用:
原帖由 刺客禁言 於 2020-9-2 10:04 AM 發表

自己梗係帶口罩同洗手
傻既先靠驗

驗咗無事就唔駛帶口罩同洗手?
帶口罩同洗手等於冇事
係你呢D傻人先諗到
驗左冇既,起碼自己安心
有既,盡早醫治
有權利必有義務,唔該盡返公民責任

呢份仆街明報又做負新聞
化名都叫「阿黃」,真係怕人哋唔知你係黃屍咩

黑醫黑護都去做採樣員,我係咪要擔心佢哋會唔會好似黃十字會班仆街咁,專登整痛市民

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]