• 瀏覽: 11,845
  • 回覆: 176
+2
引用:
原帖由 巴巴先生 於 2020-9-2 04:39 AM 發表
【明報專訊】逾2000名醫護及約2400名支援人員昨在141個檢測中心協助市民採樣,有初次替人採鼻腔及咽喉樣本的採樣員表示,有檢測者向他咳嗽,「唔知佢射程幾遠」,即使穿了保護衣也擔心。

班黑醫又要驚又要做?乜依家強逼你去做咩??

呢班粉皮真係身體最誠實...

新聞來源連結:
https://news.mingpao.com/pns/%e6%b8%af%e8%81% ...
香港根本就係醫療霸權,支持引入外地醫護!

呢個世界好危險,死咗去最安全!

危險容易中招,但中唔中招都唔驗就周圍去

引用:
原帖由 天外有天s 於 2020-9-2 06:53 PM 發表

已經查詢過,其實每個採樣員,都必須受檢過而又結果係陰性,先至可以開工做採樣員,根本冇可能有唔受檢嘅採樣員存在,明報擺明係老作造假新聞
如果係真,明報真係賤

希望曱甴全部中招死晒

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2020-9-2 09:32 發表
暗報新聞,睇左笑左。唔好當真
x2 無名無姓講乜都得

引用:
原帖由 賢豬 於 2020-9-3 02:46 AM 發表

如果係真,明報真係賤
千真萬確,我去檢測時,清楚問亦得到清楚答,每個採樣員都係先接受檢測,結果係陰性,先至可以正式做採樣員,完全證明明報係老屈老作造假新聞

引用:
原帖由 Schnauzer 於 2020-9-2 09:02 AM 發表
明報依家變咗毒果2.0
日月黃報一早已經係毒果2.0啦!作文當新聞,別有用心,目的就係抹黑檢測!

引用:
原帖由 全馬 於 2020-9-2 09:16 AM 發表
爲錢?!
俾暴政買起你嘅人格?
為五斗米折腰
為幾千蚊,連五大素球都放一邊
所以如果政府話俾佢地做垃圾會議員,叫佢地講三聲"我係契弟"都仲得呀.....
然後佢地會話"忍辱負重下去爭取港自治"...就宣布做住先.....

所以死曱甴為咗錢必定會篤灰,點會為你擋子彈呀傻甴

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]