• 瀏覽: 6,672
  • 回覆: 45
+6
引用:
原帖由 2013gundam 於 2020-9-1 11:08 PM 發表
diu
唔係容唔容得下
而係佢講既野完全係有問題

已經好多人將佢既發言一一列出
睇完後 真係覺得無問題
腦殘唔會認為呢位磚家有問題, 仲認為佢好有建設性 (搗亂香港方面)

因為何柏良係一隻仆街屎忽鬼!

何醫生發夢都諗唔到中央負責檢測費,財路已斷唯有攬炒🤭

引用:
原帖由 tinnit 於 2020-9-1 11:00 PM 發表
何柏良,馬仲儀,蔡堅,袁國勇,鄺葆賢,王任匡,郭嘉麒...
一直仆心仆命奉特朗普命去反中國...
我覺得袁國勇可信

何栢狗

看之前報導,何先生真是太人格分裂了!

奸邪妖獸歪理連篇。

一個反口覆舌,立心不良、不知所謂嘅專家。

疫情人數的表態,
以林鄭表態理論推釋,
也許有五百萬人[抹黑中央] ,
這合理嗎?
非也,反應林鄭智商很低😱😱

引用:
原帖由 tinnit 於 2020-9-1 11:00 PM 發表
加多個,係每日四點出來講野果個何婉霞!我記得有一日佢話佢唔會做檢測!

佢作為日日出來匯報疫情既重要人物,都話唔去做?有無搞錯呀! (一陣補link)

“至於她個人會否接受檢測,她以「個人決定不便透露」為由拒絕回答。“ <—- 何婉霞咁講,有沒有醫德!

引用:

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2020-9-1 11:45 PM 發表

加多個,係每日四點出來講野果個何婉霞!我記得有一日佢話佢唔會做檢測!

佢作為日日出來匯報疫情既重要人物,都話唔去做?有無搞錯呀! (一陣補link) ...
何婉霞一向係唔表態,因為怕晒班香港淫

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]