• 瀏覽: 2,008
  • 回覆: 42
佢地一開始就推緊啦..屌...

傻普快D自己示犯先
你唔死得証明你對

哩條友猛人呀,冇為而治呀.傻侵美國肺炎冇你點成事呀!

但現時美國的確診人數,連美國總人口的十分之一都沒有。要全民免疫,恐怕路途遙遠。

支持。

但現時美國的確診人數,連美國總人口的十分之一都沒有。要全民免疫,恐怕路途遙遠。

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2020-9-1 10:37 PM 發表
美國感染新冠肺炎人數增至621萬,當地傳媒周一(8月31日)引述消息報道,總統特朗普一名上月才加入白宮的防疫顧問,主張採...

?20200901220441
Herd Immunity 一早已經證 ...
因為佢搞唔掂, 所以趁競選前要美化, 就用群體免疫去解釋.

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-1 10:52 PM 發表
其實主要係俾trump競選前, 點樣美化佢抗疫成績.

香港已經有一單4月染疫醫好,恃住有抗體就去旅行,結果8月再次染疫,教授都話抗體唔係萬能。美國L唔知道?定傻侵封鎖消息唔想美國人知道?

引用:
原帖由 自脫胸圍屈.非禮 於 2020-9-1 10:37 PM 發表
美國感染新冠肺炎人數增至621萬,當地傳媒周一(8月31日)引述消息報道,總統特朗普一名上月才加入白宮的防疫顧問,主張採...

你要知道 點解咁多個專家都話行唔通既群體免疫 而家又搵返出黎
講到尾 其實又係為左政治需要
再直D 就係為侵既需要

群體免疫 簡單D講就係乜都唔做 一切照常 感染就感染 死就死 it is what it is

係咪好熟口面呢
呢個就係侵政府一路推行緊既防疫政策
乜野防疫抗疫措施都唔做
即係可以完全重啟經濟 一切照舊

而家點解唔再講疫苗
其實係咪疫苗方面真係有問題 或者 趕唔切大選前推出
呢一點真係值得深思

如果侵真係硬推群體免疫
到時民主黨班州長一定同佢反枱(其實而家都反緊)
而共和黨州長 我都唔認為會跟侵"新"防疫政策行事

不過無所謂啦
反正到最後都係美國人自己受返
死再多人 都唔值得可憐

引用:
原帖由 ichthys2 於 2020-9-1 10:52 PM 發表
中完再中已出現,群體免疫?!

引用:
Herd Immunity 一早已經證實對 covid 19 作用不大,條友係唔係傻㗎?
唔傻, 就唔會被傻浸「萎」以重任啦!
陰國佬玩咗一轉已經顯示作用不大, 之後拿拿臨成立抗疫小組.

引用:

well done & carry on 侵侵話要至少死廿萬老弱傷賤。So close.

我支持!

主題標籤 #新冠肺炎
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]