• 瀏覽: 2,342
  • 回覆: 33
+2
普及社區檢測計劃今日展開。公務員事務局局長聶德權指,截至下午4時,已經採集82000名市民的樣本。今日運作大致暢順。留意到未來7日有32間檢...

盡用資源,為市民健康出發,彈性處理問題。市民更應該為自己健康去做檢測

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/1861579/即時-港聞-全民檢測-聶德權-9月3日起增加名額-中心彈性處理無預約市民

有得walkin根本有問題,攪到好亂

引用:
原帖由 allmiss 於 2020-9-1 06:31 PM 發表
有得walkin根本有問題,攪到好亂
有心去做應該比機會,有預約先,無預約等等,在場工作人員會安排好,唔會亂

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2020-9-1 18:30 發表
普及社區檢測計劃今日展開。公務員事務局局長聶德權指,截至下午4時,已經採集82000名市民的樣本。今日運作大致暢順。留意到未來7日有32間檢...

https://static.stheadline.com/stheadline/inewsmedia/20200901/share_2020090118020280308.jpeg

盡用資源,為市民健康出發,彈性處理問題。市民更應該為自己健康去做 ...
真係有7百萬人驗喎

引用:
原帖由 Peter_H 於 2020-9-1 06:33 PM 發表
有人話聽到咳聲 😆😀頂您呀~除口罩咪冇保障~深喉兼撩鼻端
無人會抬你去,人地驚你多點走開啦

No thanks

一日做8萬人,我當你有150萬人做,埋單要20日先掂,咁之前做了果 d 仲有鳩用咩

引用:
原帖由 markodick 於 2020-9-1 06:35 PM 發表

真係有7百萬人驗喎
係都好我唔驗都得😏

預約了又甩底市民,政府有無跟進措施。

引用:
原帖由 Joeycky 於 2020-9-1 07:06 PM 發表
預約了又甩底市民,政府有無跟進措施。
據聞有黑而完幫市民登記,之後叫人唔好去,相信警方會查,

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2020-9-1 19:14 發表
據聞有黑而完幫市民登記,之後叫人唔好去,相信警方會查,
漢奸似乎用甩底消耗檢測時段,想削弱成效。

引用:
原帖由 Joeycky 於 2020-9-1 07:23 PM 發表

漢奸似乎用甩底消耗檢測時段,想削弱成效。
係,等真心想去驗市民約唔到。警方查左應該可以告佢地不誠寶使用電腦罪

引用:
原帖由 愛心大使 於 2020-9-1 06:39 PM 發表
一日做8萬人,我當你有150萬人做,埋單要20日先掂,咁之前做了果 d 仲有鳩用咩
係7個鐘做8萬,今日仲有4個鐘,咁今日應該有十二萬

引用:
原帖由 apmichael 於 2020-9-1 07:55 PM 發表

係7個鐘做8萬,今日仲有4個鐘,咁今日應該有十二萬
朝8晚8

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]