• 瀏覽: 22,572
  • 回覆: 259
+5

舊年喺校長段崇智與校友嘅對談上,曾一度揭開面罩,公開自稱喺新屋嶺拘留期間受到警方「性暴力」,之後又急急「縮沙」改口非喺新屋嶺遭「性暴力」,而喺葵涌警署被「非禮」博出位嘅應屆中大畢業生吳傲雪(大話精)向媒體哭訴。據悉,她以一級榮譽學士畢業,但求職全沒回音,即使獲大專教授推薦擔任兼職助理,人力資源部亦喺沒有面試嘅情況下拒絕她應徵。她亦曾報讀某校嘅社工碩士課程,教授私下佢講,擔心取錄佢會影響學校撥款,亦唔知能唔能能夠為佢搵到實習機構。

不少網民見佢咁抵死,都出聲串爆佢「一於恭喜佢成為最霉嘅一級榮譽畢業生」、「當你贏到幾乎全香港人都認識你嘅時候,妳有幾開心!可惜就換取今日嘅惡果。」和「我真喺恭喜你呀﹗成為過街老鼠。」

她透露自己已獲英國牛津大學幼兒教育碩士課程有條件取綠,由於生活費不足,決定留港一年工作儲錢,今個月已靠朋友找到月薪3,000元的兼職。她自嘲,如果在牛津畢業後回流仍沒人聘請,會否成為歷屆畢業生「最霉」的一位。

抵撚死,死臭西,過牛津,吃洋腸,咪有足夠生活費囉!

新聞來源連結:
https://www.dotdotnews.com/a/202009/01/AP5f4db8e4e4b0d6297facf509.html

做支,3味@200,小弟蝕底d 當做善事支持下吳女士

引用:
原帖由 fiogermi 於 2020-9-1 12:04 PM 發表
咁既貨色都要

引用:
原帖由 fiogermi 於 2020-9-1 12:04 PM 發表
競爭激烈

邊有公司會請大話精呢

可以做雞啊,$100一Q

請佢, 比佢屈9 d老闆+高層輪姦佢點算

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-9-1 12:01 PM 發表

舊年喺校長段崇智與校友嘅對談上,曾一度揭開面罩,公開自稱喺新屋嶺拘留期間受到警方「性暴力」,之後又急急「縮沙」改口非喺新屋嶺遭「性暴力」,而喺葵涌警署被「非禮」博出位嘅應屆中大畢業生吳傲雪(大話精)向媒體哭訴。據悉 ...
請佢既公司, 小心屈你強姦佢
有有鋪咁既引

引用:
原帖由 曹三豐 於 2020-9-1 12:01 PM 發表

舊年喺校長段崇智與校友嘅對談上,曾一度揭開面罩,公開自稱喺新屋嶺拘留期間受到警方「性暴力」,之後又急急「縮沙」改口非喺新屋嶺遭「性暴力」,而喺葵涌警署被「非禮」博出位嘅應屆中大畢業生吳傲雪(大話精)向媒體哭訴。據悉 ...
和滅時潘爭生意既兼職???

邊有公司敢請你啊😪

引用:
一時上腦,咬斷你條jj就仆街鳥

人格盡失, 連累中大校長, 揾你請

引用:
原帖由 maygii 於 2020-9-1 12:07 PM 發表

競爭激烈
滅事潘才是真正"黃色"事業經濟圈既代表
其他彈開啦!

附件

MIS.jpg(66.4 KB)

睇下黃色經濟圈有冇工啦

做含L從業員咯,一次兩三舊。個樣咁,冇理由下下叫個客推車架。

鍵盤翻頁
左右