• 瀏覽: 5,782
  • 回覆: 16
九七七一交接時, 巨門化忌陀羅兄
天梁天壽擎羊父, 難為香江夾其中
引用:
原帖由 男E 於 1/9/2020 09:07 發表
https://www.facebook.com/andy.choi.9693/videos/10157618977448527/?t=0]https://www.facebook.com/andy.choi.9693/videos/10157618977448527/?t=0

左面白衫想搶犯, 大肚婆攞來跌
警察要拉佢老公,唔知係佢老公想拉住佢還是佢自己想搶犯所以拉實老公,加上其他曱甴一齊想搶犯,混亂中索性坐落地想屈被警察推跌。

可惜最後無阻老公被拉,希望下一代唔會再被洗腦做埋啲陰質嘢。

一睇知插水

引用:
原帖由 x747x 於 2020-9-1 09:26 AM 發表

警察要拉佢老公,唔知係佢老公想拉住佢還是佢自己想搶犯所以拉實老公,加上其他曱甴一齊想搶犯,混亂中索性坐落地想屈被警察推跌。

可惜最後無阻老公被拉,希望下一代唔會再被洗腦做埋啲陰質嘢。 ...
香討人好多事

戲子

肯定不是警察拉跌,
而是左手面白衣的人及大肚婆的老公拉跌,
大肚婆坐在地上的方向就一清二楚!

引用:
原帖由 kwokk2014 於 2020-9-4 03:54 PM 發表
肯定不是警察拉跌,
而是左手面白衣的人及大肚婆的老公拉跌,
大肚婆坐在地上的方向就一清二楚!
你又知...0.5

引用:
原帖由 sables1 於 2020-9-1 01:29 PM 發表

個大肚婆做埋甘既野 大家祝佢流產
咁又唔好,祝佢順產做個中國香港人。

黃絲好賤 為民主人權拿人地條命較飛。

引用:
原帖由 bobo_wong 於 2020-9-5 03:11 AM 發表

咁又唔好,祝佢順產做個中國香港人。
中國豬我呸

引用:
原帖由 Bluce8964 於 2020-9-6 07:38 PM 發表

中國豬我呸
順產又唔鐘意,是但你啦。

大肚腩喳。

引用:
原帖由 denniscwip 於 2020-9-5 07:35 AM 發表
黃絲好賤 為民主人權拿人地條命較飛。
賤得過PIPI

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]