• 瀏覽: 1,007
  • 回覆: 25
+2
反修例風波持續逾一年,上水龍運街2號北區大會堂對開空地,近日有人重建花壇悼念陳彥霖及周梓樂,惟前晚(29日)突然遭「清場

香港差佬竟然拘捕打叛國廢青的民族義士!
差佬一定有很多是黃警!
所以有很多差佬出賣同袍危害香港!
中央遲早派武警來港!
震壓黃警及叛國廢青!
香港才可以回復安寧!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200831/bkn-20200831221808712-0831_00822_001.html?eventsection=hk_news&eventid=4028828d62039fca01621f88f7b810ea

香港真係有黃警㗎!
警隊仆街唔好喊!

香港有咁多黃警勾結叛國廢青!
唔怪之得十四個月過去後!
香港仍然是暴亂之都!

引用:
原帖由 highwiseman 於 2020-9-1 07:04 發表
反修例風波持續逾一年,上水龍運街2號北區大會堂對開空地,近日有人重建花壇悼念陳彥霖及周梓樂,惟前晚(29日)突然遭「清場

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200831/photo/bkn-20200831221808712-0831_00822_001_01b.jpg?20200831231336

香港差佬竟然拘捕打叛國廢青的民族義士!
差佬一定有很多是 ...
廢青。

又係藍絲

點證明佢哋係藍絲,定係你眼中只有顏色,沒有法治???
引用:
原帖由 邦之星 於 2020-9-1 07:48 AM 發表
又係藍絲

犯法就拉,有乜問題。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-9-1 07:58 AM 發表

重有法治咩?揸的士撞斷腳可以撤控wo

引用:
原帖由 邦之星 於 2020-9-1 07:59 AM 發表

點解被撞嘅唔告?!

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-9-1 07:58 AM 發表

只要係藍,犯法都冇事

叫口號容易,有證據嗎?
引用:
原帖由 邦之星 於 2020-9-1 08:00 AM 發表

只要係藍,犯法都冇事

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-9-1 08:03 AM 發表
叫口號容易,有證據嗎?

有片影到的士撞向人群

決定權係法官度,唔係唔啱心水,又話無法治呀??
引用:
原帖由 邦之星 於 2020-9-1 07:59 AM 發表

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-9-1 08:04 AM 發表
決定權係法官度,唔係唔啱心水,又話無法治呀??

咁你都覺得個的士佬都冇犯法咩

叫口號嘅人只係想帶風向,佢哋唔會理事實證據。
引用:
原帖由 睇天做人 於 2020-9-1 08:00 AM 發表

點解被撞嘅唔告?!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]