• 瀏覽: 1,241
  • 回覆: 10
美中日日吵,蓬佩奧在尼克松圖書舘講明要消滅共產政權馬列邪說,歷害國又話蓬佩奧係人類公敵,和14億人作對(當然不包括我),等下又台灣問題,等下又香港問題,反正香港都死了,乾乾脆脆美中開拖打,也不用天天聽到口水戰,反正環時的胡刁盤日九日都話打。。長痛不如短痛,美國贏了,從此共產政權馬列邪說在地球消失,歷害國贏了,從此全世界跪拜習朝。

引用:
原帖由 leechilam 於 2020-9-1 05:10 發表
美中日日吵,蓬佩奧在尼克松圖書舘講明要消滅共產政權馬列邪說,歷害國又話蓬佩奧係人類公敵,和14億人作對(當然不包括我),等下又台灣問題,等下又香港問題,反正香港都死了,乾乾脆脆美中開拖打,也不用天天聽到口水戰,反正環時的胡刁盤日九日都話打。。長痛不如短痛,美國贏了,從此共產政權馬列邪說在地球消失,歷害國贏了,從此全世界跪拜習朝。 ...
目前膠着狀態,明白你好悶。响香港搞屎的時機不再。不如你去美國,想打交好多人招呼你。
開槍都仲得。

引用:
原帖由 leechilam 於 2020-9-1 05:10 AM 發表
美中日日吵,蓬佩奧在尼克松圖書舘講明要消滅共產政權馬列邪說,歷害國又話蓬佩奧係人類公敵,和14億人作對(當然不包括我),等下又台灣問題,等下又香港問題,反正香港都死了,乾乾脆脆美中開拖打,也不用天天聽到口水戰,反正環時的胡刁盤日九日都話打。。長痛不如短痛,美國贏了,從此共產政權馬列邪說在地球消失,歷害國贏了,從此全世界跪拜習朝。 ...
讚成啊,睇下開戰時你會唔會受靶都好

美國唔可以失去中國呢個咁大嘅市場、工廠、同資源供應。
美國只係唔想壓住中國,令中國發展寸步難行,延續佢嘅霸權地位。而且可能想從對華施壓,對其他唔聽話嘅國家發出警告,殺雞儆猴。

要打一早打咗,唔洗堂堂大國總統+國務卿日日係度9叫。而家睇落似中國根本費事理你,只係循例反駁幾句。等大選後先算

政治大部分時間都係文鬥🤔🤔

引用:
原帖由 leechilam 於 2020-9-1 05:10 AM 發表
打前就一定殺黃人先。

引用:
原帖由 褲浪白條 於 2020-9-4 10:23 PM 發表
要打一早打咗,唔洗堂堂大國總統+國務卿日日係度9叫。而家睇落似中國根本費事理你,只係循例反駁幾句。等大選後先算
要打又點會事先講明?

等你有所準備?

引用:
原帖由 虎榮 於 2020-9-5 02:19 PM 發表

要打又點會事先講明?

等你有所準備?
你嗰d叫偷襲,2回事

引用:
原帖由 褲浪白條 於 2020-9-5 05:42 PM 發表

你嗰d叫偷襲,2回事
點2回事,曰本二戰時係點打中國?

引用:
原帖由 虎榮 於 2020-9-6 11:42 AM 發表

點2回事,曰本二戰時係點打中國?
1:美國不會偷襲
2:70年後有樣野叫人造衛星
2:今時今日射導彈等於全面開戰

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]