• 瀏覽: 5,824
  • 回覆: 29
+6
有片有真相

引用:
原帖由 狂人甲 於 2020-9-1 12:55 AM 發表
大家覺得今晚個大肚婆扮晒嘢瞓低,應該點樣處理呢?

大家天馬行空咁講吓!!

如果係我,一定先拘捕佢老公,然後搵個八婆講數!叫佢收錢,收聲!!

呢單野,又要考香港政府嘅公關實力啦!

搵個高級女警司,先去為問吓先,表明,嚴肅處理,認真調查。
過多一兩年,出個報告。 ...
TWITTER見到有人懷疑佢係戲子. 希望有CHING得閒的話可以求證下.

現在有人傳係呢個大肚婆

呢班曱甴。。。。。。🤔🤔

引用:
原帖由 小西灣三少爺 於 2020-9-1 09:49 AM 發表
一個負責任的大肚婆,出現在非法集會的現場,呵呵.
用自己肚裏的孩子去祭不存在的手足

引用:
原帖由 nigel212 於 2020-9-1 01:00 PM 發表
暴徒用大肚婆做擋箭牌,仲要系自己老婆!又挑戰人性低線!問你班差人怕未?!
假肚乍
😆😆

大肚大L哂呀!?

引用:
原帖由 cool_stone 於 2020-9-1 11:30 AM 發表

張相有日子,唔係睇唔到呀?
講下笑啫

話要送佢入隔離中心強制隔離 14日,保證佢即刻彈起身大吵大鬧。

如果以C1A一貫手法,應該會放冷槍,但香港警察太克制,好難食得落呢種死貓……

引用:
原帖由 狂人甲 於 2020-9-1 12:55 AM 發表

大家天馬行空咁講吓!!

如果係我,一定先拘捕佢老公,然後搵個八婆講數!叫佢收錢,收聲!!

入戲啫
導演未嗌cut
都要做落去

引用:

大家天馬行空咁講吓!!

“搵個八婆講數叫佢收錢收聲”?
明確就係佢老公唔想要個細路,拉跌佢老婆,想制造流產,順便咬政府一筆。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]